İpek Yolu Haber Ajansı

Kızılay Atakum Şubesi’nden Kuruluş Yıldönümüne Özel Yardım Kampanyası

Samsun, Atakum – Kızılay Atakum Şubesi, Türk Kızılayı’nın kuruluş yıldönümü münasebetiyle anlamlı bir yardım kampanyasına imza attı.

2024 yılı olması vesilesiyle, şube 24 aileye nakdi, 24 aileye giysi cve 24 aileye gıda yardımı olmak üzere 72 ihtiyaç sahibi aileye yardımlarda bulundu.

 

Kızılay Atakum Şube Başkanı Fevzi Er, kuruluş yıldönümünün önemine vurgu yaparak, "Türk Kızılayı olarak kuruluşumuzun 156. yıldönümünde, ihtiyaç sahiplerine destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günde yardımlarımızla daha fazla aileye ulaşmayı hedefledik" dedi.

 

24 aileye 2.000’er TL nakdi yardım: Ailelerin acil ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla, toplamda 48.000 TL nakdi yardım yapıldı. 24 aileye giysi yardımı: Yaz mevsiminde gerçekleştirilen bu yardımlar, ailelerin mevsim şartlarına uygun giysiler temin etmelerini sağladı. 24 aileye gıda yardımı: Temel gıda maddelerinden oluşan paketler, ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına destek oldu.

 

Toplamda 72 aileye yardım ulaştırdıklarını ve bu sayının katlanarak devam edeceğini ifade eden Kızılay Atakum Şubesi Başkanı Fevzi Er, yardımların dağıtımında titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Yardımlarımızın adil ve ihtiyaç sahiplerine en hızlı şekilde ulaşması için ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalıştı. Bu vesileyle tüm bağışçılarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Kızılay Atakum Şubesi’nin Faaliyetleri

 

Kızılay Atakum Şubesi, yıl boyunca çeşitli sosyal yardım projeleriyle bölgedeki ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor. Gıda yardımları, giysi yardımları, nakdi yardımlar ve acil durumlarda yapılan yardımlarla, toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen şube, gönüllü ve bağışçılarının katkılarıyla gücünü artırarak faaliyetlerini sürdürüyor. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle yapılan yardımlar, Kızılay Atakum Şubesi’nin sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiğinin bir göstergesi oldu.

 

HABER:HÜLYA TAKTAKLAR

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz