İpek Yolu Haber Ajansı

KATUN Kadın Girişimcilerden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

KATUN Kadın Girişimcilerden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Kocaeli’mde Kurulan KATUN Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi Heyetinden Anadolu Basın Birline ziyaret ederek şu açıklamalarda bulundu.

KATUN Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Saraç, “Deri Teknoloğu ve İşletme Yönetimi.  Başkan Yardımcısı Hilal Doğan, Jeofizik mühendisi.  Yönetim kurulu üyesi Demet Barman, İşletme ve Yönetim kurulu üyemiz.  Hafize Meliha İnce, Jeofizik mühendisi, Birlikten Anadolu Basın Birliğini Ziyaret ederek dernek çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Başkan Hacer Saraç, bizleri burada misafir eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ Başkanımıza teşekkür ediyoruz dedi.

KATUN, Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Saraç,  Kooperatif çalımalar nedeniyle yönetim olarak Malatya’ya geldik deprem bölgelerimizi ziyaret etik, buralarda nasıl bir çalışma yağacağımıza baktık. Bizlere destek olan ve desteklerini esirgemeyen Yeşilyurt Kaymakamı Sayın Kutsal Baytak hanımefendiye teşekkür ediyoruz ve şükranlarımız iletiyoruz.

KATUN Kadın Girişimci Üretimi ve İşletime Kooperatifi Başkanı Hacer Saraç, Malatya’da deprem bölgeleriniz gezdik, 6 Şubat depremleri Malatya’mızda büyük bir yıkım ve hasar olduğunu gördük ve çok üzüldük. Başkan Hacer Saraç, bizler ülke olarak güçlü bir ülkeyiz, Allah’ın izniyle elbirliğiyle Malatya’mızı ve yine diğer deprem bölgelerini ayağa kaldıracağız dedi.

Şube çalışmalarımız devam ediyor. Malatya, Elazığ ve diğer illerde şubeleri kurmak adına çalışmalara başladıklarını dile getirerek, “İlk olarak kooperatifimizi Kocaali’de açarak çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi. Genel Başkan Hacer Saraç, güçlü bir ekibimizin olduğunu ve halkımızdan aldığımız büyük bir destekle çalışmalarımıza başladık ve birlikte daha güçlü olacağız.” dedi.

Kooperatifimiz temelde, Deri ve Koton İp kişisel kullanım ürünleri,  ev dekorasyonu ürünleri üretimi,  organik, natürel gıda ürünleri ( ıhlamur, keçiboynuzu pekmezi, keçiboynuzu tozu, gün kurusu, sarı kayısı, peynir, bulgur üretim ve tedariği) üzerine kurulmuş bir kooperatif olduğunu açıklayan Saraç,” Yaptığımız bu çalışmalarımız nedeniyle vatandaşlarımızdan tam not aldık ve almaya devam ediyoruz.

Başkan Saraç, tamamen gönüllülük esasına dayalı 2 günlük bir Deri cüzdan tasarım ve dikimi atölye çalışması planladık ve bunun için Yeşilyurt Kaymakamımız Sayın Kutsal Baytak hanımefendinin verdiği destek ile atölye çalışmalarımızı en güzel şekilde tamamladık. Desteklerini bizden esirgemeyen kaymakamımız Sayın Kutsal Baytak’a teşekkür ediyoruz ve şükranlarımızı sunuyoruz.” Şeklinde konuştu.

Kooperatif çalışmalarımızdan bizleri ve bizlere verdikleri desteklerinden dolayı, Malatya Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Sayın Mine Varol Hanım bize her yönden destek olmuş, olmaya da devam etmektedir diyen Saraç, “ Malatya Büyük Birlik Partisi’nin bizlere verdiği desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizler bu destekleri tüm Malatyalı yöneticilerimiz ve Malatya STK’larımızdan bekliyoruz.

KATUN Kadın Girişimci Üretimi ve İşletime Kooperatifi olarak iki günlük çalışmalarımızı gerçekleştirdiğimiz Rönesans Yaşamkent Konteyner kentimizde değişik çalışmalarımız bayan kardeşlerimizle birlikte yaptık, yapılan bu çalışmalarımız gerçekten verimli olmuştur. Burada ki bayan kardeşlerimizle birlikte çok anlamlı çalışmalar yaptık, güzel çalışmalar olmuştur, Allah bu birliğimizi daim etsin inşallah.

Rönesans Yaşam kent Konteyner kentimizde bulunan bayan kardeşlerimiz, burada yaptığımız bu çalışmalarımızı devam etmemizi rica etiler. Bizlerde burada ve yine diğer Konteyner kentlerimizde bulunan bayan kardeşlerimize yardımız ve çalışmalarımızda, bizlere destek olmalarını Yeşilyurt Kaymakamız Sayın Kutsal Baytak, hanımefendi olmak üzere ve yine Büyükşehir Belediyemiz, Yeşilyurt Belediyemiz ve yine Battalgazi belediyelerimizden destek bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

KATUN Kadın Girişimci Üretimi ve İşletime Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Saraç, “Bizler kooperatifi olarak Malatya’mıza hizmet etmek için bu yola çıktık. Malatya yöneticilerimiz ve siyasilerimiz ve yine Malatya’da bulunan STK’larımız bizlere destek verirlerse bizlerde Malatya’mızda bulunan bayan kardeşlerimize yardımcı ve Malatya’mıza hizmet edeceğiz.” Dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeli Dağ, KATUN, Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Saraç,  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneğimizi ziyaret etmişlerdir. Başkan Zeki Dağ, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarından kendilerine başarılar diliyorum dedi.

Başkan Zeki Dağ, KATUN Kadın Girişimi Üretimi ve İşletimi Kooperatifleri Dernek Başkanı Hacer Saraç, yönetim kurulu üyeleri Hilal Doğan, Demet Barman, Hafize Meliha İnce, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Yardımcısı Mine Varol, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Başkan Dağ, 6 Şubat depremlerde Malatya’mızda büyük bir yıkım ve hasar olmuştur.

İnşallah hep birlikte çalışıp Malatya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız. Bizler ülke olarak güçlü bir ülkeyiz, Hep birlikte çok işler başardık, Allah’ın izniyle bu zor günlerinde birlikte başaracağız. Bizler Malatya’mızı terk etmedik ve Malatya’mızda kaldık ve hala buradayız. Malatya’mızda iş yerlerin bir an önce yapılması ve esnaflarımız ve iş insanların yeniden Malatya’mıza dönmeli ve eskide olduğu gibi bu günde olduğu gibi Malatya’mıza hizmet ederler.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeli Dağ, KATUN, Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Saraç,  Yönetim Kurulu Üyelerin Malatya’mıza yapacakları tüm hayırlı hizmetlerinden yanlarında olacağız dedi. Yeter ki Malatya’mız hizmet etsinler bizlerde basın olarak yanlarında olalım. Malatya’mıza kim ve kimler hizmet ederse bizlerde yanlarındayız. Başkan Dağ, KATUN, Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Saraç,  Tüm ekibine başarılar diliyorum dedi.

 




ipek yolu haber

mmustafa doğan

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz