İpek Yolu Haber Ajansı

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Birliğin, beraberliğin, barışın ve paylaşmanın vesilesi olan Kurban Bayramımız kutlu olsun” dedi.



 

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı. Birimleri gezerek personellerin bayramını kutlayan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, bayramda yola çıkacak personelleri de trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

 

TRAFİK KURALLARINA UYALIM

 

Bayramların birlik ve beraberliğe vesile olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramımızın tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini diliyorum. Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, toplumsal barışın pekişmesine vesile olan bayramlarda küskünler barışır, sosyal dayanışmamız güçlenir. Paylaşmanın, hoşgörünün, sevgi ve saygının zirveye ulaştığı bu bayramda, kardeşlik duygularımızı da en güzel şekilde yaşıyoruz. Bayram dolayısıyla, aile büyüklerimizi ziyaret ederek onların da bayram sevinçlerine ortak olmalıyız. Önemli bir hususta bayramda memleketlerine gidecek ve bayram ziyaretleri yapacak kardeşlerimizin mutlaka trafik kurallarına uymalarıdır. Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için mutlaka trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını önemle rica ediyoruz. İlkadımlı hemşerilerimizin, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

 

HABER: NERMİN eker

samsun

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz