İpek Yolu Haber Ajansı

MGC ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) üyeleri dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde yapılan Genel Kurulun ardından güven tazeleyen Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve yönetimi, Muğla’da görev yapan basın mensuplarının katılımıyla dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Süpüroğlu Restoran’da yapılan programa; Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Ahmet Uzun, Basın İlan Kurumu Muğla Şube Başkanı Muharrem Mermertaş, Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, Dernekler İl Müdürü Murat Kamal, kurumların basın birimi çalışanları ve Muğla genelinde görev yapan basın mensupları katıldı.

Bir arada olmaktan mutlu olduklarını ifade eden Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, “Bugün yaptığımız bu dayanışma kahvaltısıyla Milas’tan Fethiye’ye Marmaris’ten Bodrum’a kadar herkesin bir araya gelmesini istedik. Bu tür organizasyonlarımızın imkânlarımız el verdiği ölçüde yine hep beraber birlikte olmaya gayret göstereceğiz. Biliyorsunuz, MGC Muğla ilinin en köklü basın meslek kuruluşudur. Bir oluşum değildir, köklü bir çınardır. Bu çınarı da 7’den 70’e üye yapısıyla yaşatmaya devam edeceğiz. Katılımlarınız için teşekkür ederim. Dayanışma kahvaltısının gerçekleştirilmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan MGC Başkanı Süleyman Akbulut, kahvaltı organizasyonuna katkı sunan POLGÜN Waterparks CEO’su İbrahim Güngör’e teşekkür plaketi takdim etti. Samimi bir ortamda geçen dayanışma kahvaltısı programı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

HABER: OSMAN ACAR

İPEK YOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz