İpek Yolu Haber Ajansı

TÜRKİYE İTTİFAKI’N CUMHURBAŞKANI ADAYI AHMET ÖZAL OLDU

TÜRKİYE İTTİFAKI’N CUMHURBAŞKANI ADAYI AHMET ÖZAL OLDU


8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal’ın Türkiye İttifak’ının Cumhurbaşkanı adayı oldu. Ahmet Özal
’ın Cumhurbaşkanı Adaylığını Türkiye ittifak tanıtım toplantısını Cuma saat 15.de İstanbul Bakırköy’de WOW otel’in Toplantısı Salonunda gerçekleştirdi.

Türkiye İttifak’ta İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti. daha sonra açılış konuşması yapıldı.  Kürsüde konuşmacı Genel Başkanları tanımını gerçekleştirdi.

Türkiye ittifak’ın  7 Siyasi Parti Genel Başkanları  Bir masada toplandılar."  7.  Siyasi Parti şunlardır.
 Anadolu Birliği Partisi
 Bağımsız Cumhuriyet Partisi.
 Vatan Severler Partisi.
 Osmanlı Partisi.
Teknoloji Kalkınma Partisi.
Yeni Yol Partisi.

Türkiye İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu  Ahmet Özal. Türkiye İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı.

Konuşmacı Türkiye İttifakın Cumhurbaşkanı Adayı Ahmet Özal’ı kürsüye davet etti.
Konuşma yaptı."
Şu ifadelere yer verdi.

Başta olarak Depremzedelere geçmiş olsun mesajını iletiyoruz. dedi.
Ölenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz.

7 siyasi partinin bir araya geldiği Türkiye İttifakı, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal’ı Cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladı." Partisinden istifa eden ve seçime bağımsız aday olarak gireceğini belirten Özal, " Devletin karar alamaması, problemleri çözememesi halinde bunun faturasını 85 milyon öder. Buna kimsenin hakkı yok. Devletin tepesinde mutlaka karşılıklı anlaşarak, doğru yolu bularak, ortak karar alınması için bağımsız ve tarafsız Cumhurbaşkanı şarttır." dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Ahmet Özal’
Büyük  tecrübeler kazandım dedi.
Ahmet Özal Siyaseti erken yaşlardan itibaren yakından takip ettiğini kaydederek. "Rahmetli babam sayesinde Türkiye’nin iç ve dış siyasi meselelerinde hep yanında oldum, büyük tecrübeler kazandım. Sonraki yıllarda da siyaseti, teknolojiyi ve dünyadaki değişimleri yakından takip ettim. Türkiye bu değişimlere süratle hazırlanmalıdır, kaybedecek vakit de yoktur" dedi.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal Türkiye ittifakı Cumhurbaşkanı adayı oldu. Özal, "Herkese eşit mesafede Cumhurbaşkanı olacağım." dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Ahmet Özal Türkiye İttifak Genel Başkanlarına kendisine güvendikleri ve aday gösterdikleri için teşekkür etti. Partisinden istifa ettiğini belirten Özal Cumhurbaşkanlığı seçimine bağımsız aday olarak katılacağını belirtti.
Sözlerini tamamladı.

Etkinlik’te
7. Siyasi Partilerin Genel Başkanlarının Katılımıyla Ahmet Özal’ın bağımsız Cumhurbaşkanı adayı olmasını içeren Türkiye İttifakın protokolü imzalandı.

Vatan Severler Partisi Kuru Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Cumhurbaşkanı adayı Ahmet Özal’ı tokalaşıp  tebrik etti.
7 siyasi Parti Genel Başkanları da tebrik ettiler.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser
Öncelik olarak Depremzedelere geçmiş olsun mesajını iletiyorum. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Yarınlara acil şifalar diliyorum.dedi."  Türkiye İttifakımız Vatanımıza milletimize  hayırlı olsun dedi


ipek yolu haber
mmustafa dogan

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz