İpek Yolu Haber Ajansı

YALOVA DA SUÇA KARAIŞLAR ŞAHISLARA ÇALIŞMA

YALOVA DA SUÇA KARAIŞLAR ŞAHISLARA ÇALIŞMA

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerimizce suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde;

26.06.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan 16*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan B.D. isimli şahıstan 1 adet XD-9 ibareli ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 16 adet fişek ele geçirilmiştir.

27.06.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan A.T. isimli şahsın yapılan kontrollerinde 1 adet ZORAKİ marka kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.

27.06.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan 35*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan R.B. isimli şahıstan 1 adet GMNH OBERNDOF-N ibareli ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 40 adet fişek ele geçirilmiştir.

27.06.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan 34*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan F.E.Y. isimli şahıstan 1 adet MBGTWS ibareli ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 10 adet fişek ele geçirilmiştir.

28.06.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan 16*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan D.T. isimli şahıstan 1 adet ZORAKİ marka kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.

28.06.2024 tarihinde Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda Adli Mercilerce aranma kaydı bulunan A.G. isimli şahıs yakalanmış, şahsın yapılan kontrollerinde 1 adet Smith Wesson marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 3 adet fişek ele geçirilmiştir.

04.07.2024 tarihinde Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan S.S. isimli şahsın yapılan kontrollerinde 1 adet COBRA Magnum ibareli ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

04.07.2024 tarihinde Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda durumunda şüphelenilerek durdurulan Ö.S. isimli şahsın yapılan kontrollerinde 1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 14 adet fişek ele geçirilmiştir.

04.07.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan A.T. isimli şahsın yapılan kontrollerinde 1 adet ZORAKİ marka kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.

26.06.2024 - 04.07.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda toplam 9 adet ruhsatsız tabanca ve 83 adet fişek ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatılmıştır.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü olarak toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.


İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOĞAN

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz