İpek Yolu Haber Ajansı

YETİŞKİNE BİREYLERE NARKOTİK EGİTMİ VERİLMİŞTİR

YETİŞKİNE BİREYLERE NARKOTİK EGİTMİ VERİLMİŞTİR

Yalova İl Emniyet Müdürlüğümüz Koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından Uyuşturucu Maddeler ve Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ile Mücadelede Toplumsal Bilincin oluşmasına yönelik bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda;

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 14 Eğitim faaliyeti ile Okul yöneticileri, öğretmenleri, Okul Aile Birliği Başkan ve Üyeleri ile Öğrenci Velilerine yönelik Narkoanne & Narkorehber Yetişkin Eğitimi düzenlenmiştir.

Uyuşturucu madde kullanımı ve uyuşturucu madde bağımlılığı hususunda bilinçli, farkında olan bir toplum hedefiyle gerçekleştirilen bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları sürecinde Tamamı Anne ve Anne Adayı olmak üzere Toplam 585 vatandaşımıza ulaşılmıştır.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde; Toplumun Huzur ve Güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelemizde; uyuşturucuya hayır diyebilen bir toplum inşa etmek amaç ve hedefimiz kararlılıkla sürdürülecektir.

İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOĞAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz