İpek Yolu Haber Ajansı

13 Haziran 2020 Günlük Burç Yorumları

13 Haziran 2020 Günlük Burç Yorumları

13 Haziran 2020 Günlük Burç Yorumları

Öz sevgi, var olan en güçlü şeydir.



KOÇ

Bugün duygularınız sık sık değişiklik gösterebilir ve kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlara karşı nazik olmaya çalışın. Egzersiz yapmak zorlu zamanları atlatabilmenin en iyi yollarından biridir.



BOĞA

Boğalar, bugün sizin için çok yoğun bir gün. Bu yüzden günün sonunda sizi rahatlatmaya yardımcı olacak aktivitelere yönelin. Yeni ve daha sağlıklı besinleri tüketmeye çalışın.



İKİZLER

Son zamanlarda ilişkiniz konusunda kararsız tavırlar sergiliyorsunuz ve bu partnerinizin hoşuna gitmiyor. Eğer işinizi bırakmayı düşünüyorsanız, bugün bunun için ideal bir gün. Finansal olarak iyi durumdasınız.



YENGEÇ

Yengeçler, arkadaş olarak görüştüğünüz biriyle çıkmaya başlamanız an meselesi olabilir. Maddi olarak rahata kavuştuğunuz bir döneme girdiniz. Borcunuz varsa ödemek için uygun bir zaman.


ASLAN

İnsanlara karşı kendinizi olduğunuz gibi, açık ve dürüst bir şekilde tanıtmaktan çekinmeyin. Bugün başınızda ağrı hissedebilirsiniz. Böyle bir durumda fazla ağrı kesici kullanmamaya dikkat edin.



BAŞAK

Bugün eşinizle birlikte ilişkinizden ne istediğiniz konusunda derin bir konuşma yapın. Aklınızı ve becerilerinizi öne çıkaracak yeni iş fırsatları alacaksınız. Meditasyon ve yoga, daha dengelenmiş hissetmenize yardımcı olabilir.



TERAZİ

Aşk hayatınız inanılmaz gidiyor ve diğer insanlarla sosyal ilişkiler kurma konusunda çok iyisiniz. Bugün, bir yatırımın parçası olmak veya yeni projeler aramak için mükemmel bir gün.



AKREP

İlişkinizde her zaman doğal olmayı tercih ediyorsunuz ve bu partnerinizin hoşuna gidiyor. Bugün bazı işlerinizi yaparken veya çalışırken motivasyon eksikliği yaşayabilirsiniz. Böyle bir durumda mola vermeye çalışın


YAY

Bugün insanlara karşı çok çekici görünüyorsanız ve zekanız çoğu kişiyi etkiliyor. Kredi çekerek büyük bir şeye yatırım yapmayı düşünüyorsanız, bunun için uygun bir zaman değil.



OĞLAK

Fazla hareketsiz kaldığınızın sizde farkındasınız. Koşu, yüzme veya bisiklete binme sadece vücudunuz için değil, aynı zamanda zihniniz için de harika olacaktır. Bugün sadaka vermeye çalışın.



KOVA

Eşiniz, ilişkinizde bazı şeylerin yolunda gitmediğini düşünüyor ve bunu size en kısa zamanda açıklamaya çalışacak. Finansal konularda biraz daha dengeli davranmaya gayret edin.



BALIK

Moralinizi diğer günlere göre daha az hissedebilirsiniz. Kendinize sevgiye layık olduğunuzu hatırlatmalısınız. Çünkü öz sevgi var olan en güçlü şeydir. Bugün kahve içmek midenize ağır gelebilir.


Kaynak:
https://kadin.com/13-haziran-2020-gunluk-burc-yorumlari-1


Orhan Oyanık
Haber Merkezi

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz