İpek Yolu Haber Ajansı

15 Haziran 2020 Günlük Burç Yorumları

15 Haziran 2020 Günlük Burç Yorumları

15 Haziran 2020 Günlük Burç Yorumları

Başkaları yerine kendinizi memnun etmeye odaklanın.



KOÇ

Partneriniz bugün onu dinlemediğinizi düşünüyor. Bu konu hakkında tartışmaya girmek yerine, günün ilerleyen saatlerinde onunla konuşmayı tercih edin. Pozitif enerjinizden dolayı yenilenmiş hissedeceksiniz.   



BOĞA

Bugün eşiniz ile kendinize bir sürpriz hazırlayın ve romantizm dolu dakikalar geçirin. Bazı insanlar size bir miktar borçlu olabilir. Fakat yakında size geri ödeyecekler, bu yüzden endişelenmeyin.



İKİZLER

Bugün partneriniz ile bağlarınızı daha da güçlendirmek için günü birlikte geçirin. Hayattaki bütün zorlukları tek başınıza aşabileceğinizi düşünüyorsunuz, fakat bu doğru değil. Ailenizin ve arkadaşlarınızın desteğini almaktan çekinmeyin.



YENGEÇ

Yengeçler, ilişkinizde geçici süreliğine gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tüm umutlarınızın kaybolduğunu düşünseniz bile bütün iyilik ve güzellik dolu fırsatlar size gelecek.



ASLAN

Kendinizi ekonomik olarak bağımsız, hedeflerine odaklanmış ve her türlü eyleme geçmeye hazır bir şekilde hissediyorsunuz. Bugün dişlerinizde ağrı hissedebilirsiniz. Çok şiddetlenirse doktora başvurmanızda fayda var.



BAŞAK

Yeterince uyumuyorsanız bugün enerjiniz diğer günlere göre daha düşük olacaktır. Uzun süredir hiç bu kadar istikrarlı hissetmemiştiniz. Başkaları yerine kendinizi memnun etmeye odaklanın.



TERAZİ

Sevdiklerinizle birlikte harika bir gün geçireceksiniz. Özellikle yeni flört etmeye başladıysanız günün tadını çıkaracaksınız. Günlük şeker tüketiminizi azaltmanız sizin için daha iyi olacaktır.



AKREP

Bugün partneriniz ile daha önce yapmadığınız bir aktiviteye zaman ayırın. Doğası gereği çalışkan bir kişiliğe sahipsiniz ve şimdi tüm sıkı çalışmalarınızın sonucunu göreceksiniz. Gün içinde fazla kahve tüketimi midenizi rahatsız edebilir.



YAY

Kariyerinizde değişiklikler yapmayı düşünüyorsanız, diğer seçenekleri aramaya başlayabilirsiniz. Aileniz ile birlikte yaşıyorsanız bazı gerginlikler yaşayacaksınız. Fakat yaşanan gerginliklere rağmen söyledikleri tavsiyelere uymaya özen gösterin.



OĞLAK

Finansal durumunuz sürekli aklınıza geliyor. Bu durumu düzeltmek için bir şeyler yapmaya çalışın. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ile birlikte vakit geçirmek için plan yapın ve gülmeye hazır olun.



KOVA

Patronunuz ve iş arkadaşlarınız enerjik tavırlarınızdan çok memnunlar. Ancak bugün iş yerinde sizi sinir edecek kişiler olabilir, onlara aldırmayın. İşlenmiş yiyecekleri azaltmanız sağlığınız ve cildiniz için çok daha iyi olacaktır.



BALIK

İşler zorlaşmaya başlasa bile kariyer merdivenlerine tırmanmaya devam edin. Çünkü sonunda buna değecek ve kendinizle gurur duyacaksınız. Bugün biraz daha erken yatmaya özen gösterin.


Kaynak:https://kadin.com/15-haziran-2020-gunluk-burc-yorumlari

Orhan Oyanık
İpekyolu Haber Merkezi

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz