İpek Yolu Haber Ajansı

16 Mayıs 2020 Günlük Burç Yorumları

16 Mayıs 2020 Günlük Burç Yorumları

16 Mayıs 2020 Günlük Burç Yorumları

Olayları çok derin ve güçlü hissediyorsunuz. Evli çiftlerin birlikte zaman geçirebileceği özel bir gün olabilir.



KOÇ

Koçlar faturalarınızın ödenmesi gerekiyor, ancak bunun dışında finansal olarak öncekinden daha iyi durumdasınız. Stresle birlikte gelen nadiren baş ağrısı dışında, bugün herhangi bir sağlık probleminiz olmayacak.



BOĞA

Venüs ve Jüpiter mali durumunuza yardımcı olacak iyi hisler gönderiyor. Bugün çok sıkı çalışın ve sıkı çalışmanızın sonuçlarının tadını çıkarın. Bugün bir iş arkadaşınızla uzun uzun dertleşip konuşma fırsatı yakalayacaksınız.



İKİZLER

Evli İkizler bugün devamlı eşlerinin yanında olmak isteyecek. Hayatta olmak istediğiniz yere ulaşabilmeniz için daha çok çalışmanız gerekiyor. İş yerinde daha sık evet demeye başlayın. Daha büyük bir çaba sarf edin. Bu yol sizi finansal başarıya götürecektir.



YENGEÇ

Yengeçler bugün daha fazla sebze yemeye çalışın. Yakın geçmişte sporla ilgili bir yaralanma yaşadıysanız hareketlerinize dikkat edin. Ay, düşünme şeklinizi büyük ölçüde etkiliyor. Olayları çok derin ve güçlü hissediyorsunuz.



ASLAN

Aslanlar eğer bir ilişkiniz varsa, partneriniz biraz durgun olduğunuz hakkında sizinle bir konuşma yapabilir. Güneş, size güçlü bir enerji gönderiyor. Bazı iç sorunları çözmeye çalışırsanız, bugün kendinizi başarılı hissedeceksiniz.



BAŞAK

Kendinize ve partnerinize ilişkiniz için iletişimin ne kadar önemli olduğunu hatırlatın. Bugün sizin için biraz garip olabilir. Rahatlamakta zorlanabilirsiniz. Bugün mor renginin sizin için çok özel bir anlamı olacak



TERAZİ

Teraziler Venüs’ün size gönderdiği enerji nedeniyle tutkulu ve harekete geçmeye hazır hissediyorsunuz. Eşiniz de dahil olmak üzere herkese karşı bir gizemli bir duruşunuz var. Bugün onlara daha açık olun.



AKREP

İlişkiye yeni başlamış olan Akrepler kendilerini dünyanın tepesindeymiş gibi hissedeceklerdir. Venüs, tüm Akrep burçlarına güçlü, gizemli bir enerji gönderiyor. Kariyeriniz harika gidiyor. Yöneticiniz sizinle daha iyi ücretli bir pozisyon konusunda konuşmak isteyebilir.



YAY

Evli çiftlerin gün sonunda küçük tartışmaları olabilir. Çok sağlıklısınız, ama bugün bacaklarınıza dikkat etmek isteyebilirsiniz. Bugün zayıf noktanız bacaklarınız ve biraz ağrı hissedebilirsiniz. Bugün ailenizin yaşlı üyeleri arasında olmaktan keyif alacaksınız.



OĞLAK

Oğlaklar partnerinize karşı nazik olun ve onlara endişelenecek bir şey olmadığını gösterin. Çok çalışıyor, motive olmak ve işinize odaklanmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Para en büyük motivasyon kaynağınız.



KOVA

Kovalar bugün gerçekten aşk havasındasınız. Ancak Akrep burcundan biri ile yakınlaşırken iki defa düşünmelisiniz. Asıl niyetleri sizin düşündüğünüz şekilde olmayabilir. Bugün daha akıllı finansal kararlar verin.



BALIK

Balıklar bazı insanların size bir miktar borcu olabilir, ancak yakında size geri ödeyeceklerdir. Bu yüzden endişelenmeyin. Pembe renk bugün size iyi şanslar getirecek. Son zamanlarda kaybettiğiniz biri varsa, iyileşmek için kendinize biraz zaman verin.



Kaynak:
https://kadin.com/16-mayis-2020-gunluk-burc-yorumlari


Orhan Oyanık
Haber Merkezi

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz