İpek Yolu Haber Ajansı

BAFRA ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI SENFONİK KUŞLAR KOROSU !


Bafra Alparslan TÜRKEŞ Parkı’ nda vatandaşlar; okuların açılmasına sayılı günlerin kaldığı bu günlerde; çocuklarını Eylül ayında yakaladıkları güneşli havadan faydalanmaya çalışıyorlar.

Bu amaçla; Bafra Alparslan Türkeş Parkı’ nı vatandaşlar ve çocuklar, en iyi ve güzel şekilde değerlendirme gayretindeler.

Park içersindeki çocuk parkarı, akülü çocuk arabaları, salıncaklar, çiçekler, ağaçlar, Bafra Beledyesi’ ne ait kafeteryalar, teknoloji merkezi, devr-i daim bir fıskiyeli havuz, atıkların toplandığı özel ürün toplama sistemleri, hayvanaların su ve yiyecek sağladıkları mamatikler dikkat çeken konuarın başında geliyor.

Ayrıca Alparslan Türkeş Parkı’ nda dikkat çeken bir başka güzellik ise; parkın içinde yer aan çeşitli türdeki ağaçlara konan yüzlerce kuşun, aynı anda ötüşmeleri ie adeta bir müzik, bir şarkı söyleme gibi renkli ve âhenkli bir görünüm de oluşuyor.

" Alparslan Türkeş Parkı, Senfonik Kuşlar Korosu " şeklinde isimlendirdiğimiz bu nefis görünüm, vatandaşları da oldukça dinlendirip rahatlatıyor.


HABER: OKTAY ZERRİN 

İPEKYOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz