İpek Yolu Haber Ajansı

Celal Doğan'dan Şahin yorumu


Demokratik Sol Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in AK Parti il eski ve yeni yöneticilerinin bir araya geldiği toplantıda konuşma yaparken ağlamasını yorumladı.

Demokratik Sol Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in AK Parti il eski ve yeni yöneticilerinin bir araya geldiği toplantıda konuşma yaparken ağlamasını yorumladı. Doğan, "Belediye Başkanlığı makamı çare kapısıdır, ağlama kapısı değildir" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti il eski ve yeni yöneticilerinin bir araya geldiği toplantıya katıldı. Bir restoranda düzenlenen toplantıda partililere seslenen Şahin, gözyaşlarına hakim olamadı. Şahin gözyaşları içerisinde yaptığı konuşmasında, "Ameller niyetlere göre belirleniyor. Ben, bu çorbada tuzum olsun diye yönetime girdiğimde niyetim ne ise aynı niyetteyim. Kalbime bakıyorum aynı ama bedenime bakıyorum yoruldu. 17 sene geçti, canım çıktı, saçımın her bir teli çekildi. Buna rağmen aynı aşkla aynı mücadeleyi veriyorum. Bir motora bağlasalar motor çatlar, bir bilgisayara bağlasalar bilgisayar patlar. Ama imanla ama aşkla memleket sevdası ile çalışıyorum. Benim sınavım çok daha büyük, benim sınavım çok daha ağır. Bir eksik varsa bendendir, bir hata varsa bendendir, ben beşerim, ben insanım. Etten, kemikten yaratıldım, hata varsa bana aittir. Ama o ilk gün AK Parti’yi girerken neyse niyetim aynı şekilde duruyorum. Her şeyi de sınav olarak görüyorum. Tek dileğim var; Allah’ım itibarımı ve şerefimi elimden almasın" ifadelerini kullandı.

 

"74 YAŞINDAYIM, YORULMADIM"

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ağlamasına ilişkin yorumda bulunan Demokratik Sol Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, Belediye Başkanlığı makamının ağlama kapısı olmadığı söyledi. Doğan, "Fatma Hanım, bir toplantıda 17 yıllık siyasi hayatını anlatarak gözyaşı dökmüş. Belediye Başkanlığı makamı çare kapsıdır, ağlama kapısı değildir. Belediye Başkanının işi ağlamak değildir. Belediye Başkanının kapısı çare kapısıdır, umut kapısıdır. Vatandaşının karşısına geçer ve sorunlarını çözmek için dimdik ayakta durur.  Ben 74 yaşındayım, yorulmadım, ben ağlamıyorum. Hizmetten kaçıyor muyum? Bu bir halk işidir, sevda işidir, yoksulu, fakiri sevme sevdasıdır. Allah bizi bu sevdadan ayırmasın" şeklinde konuştu.


haber fatih demirtaş

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz