İpek Yolu Haber Ajansı

DOĞU SAHİL BANDINDA İLK ETAP ÇALIŞMALARI BİTTİ

Yalova Belediyesi ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde Doğu Sahil Bandında başlayan çalışmaların ilk etabı bitti.



Şehrin en önemli gezi güzergahlarından biri Doğu Sahil Bandında ki çalışmalarla rekreasyon alanında ki yolları ve güzergah üzerinde bulunan donatılar değiştirildi. Yapılan çalışmayla piknik masaları, barbeküler yenilenerek ilave yeni çocuk oyun grupları konuldu.

Düzenlemeler hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi yetkilileri; “Şehrimizin en önemli gezi, piknik ve yürüyüş alanlarından biri olan doğu sahil bandında çalışmalarımıza kısa bir süre önce başlamıştık. Çalışmalarımızın ilk etap kısmını bitirdik. Yapmış olduğumu ilk çalışmayla rekreasyon alanlarına giden yolları tamamladık. Yolların bitimiyle birlikte atıl durumda olan piknik masaları ve barbeküleri yenileriyle değişimini yaptık. Günümüz şartlarına uygun modern çocuk oyun gruplarını da bu lokasyon üzerine koyarak daha modern bir görünüme kavuşturduk” dediler.

Ağaçlar Budandı, Yeni Banklar Konuldu

Yalova Belediyesi ekipleri tarafından Doğu Sahil Bandında yenileme çalışmaları devam ederken, diğer ekipler ise kumsal temizliği, ağaç budama ile birlikte süpürge aracıyla temizlik ve yıkama işlemi yaptı. Tüm bu çalışmalarla birlikte Doğu Sahil Bandı güzergahı üzerine yeni banklar konuldu.

 


HABER : M.MUSTAFA DOĞAN 

İPEKYOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz