İpek Yolu Haber Ajansı

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN 10 NİSAN TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ve POLİS HAFTASI DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJI



Ülkemizin barış, refah ve huzurunun güvencesi, gücünü halkımızın desteğinden alan, insan haklarına saygıyı, hukukun üstünlüğünü, toplum düzeninin devamını kendisine ilke edinen, yasalara ve anayasaya sadakatle 24 saat fedakârca görevlerini ifa eden emniyet teşkilatımız, vatandaşlarımızın güvenle sığındığı bir şefkat kapısı, milletimizin huzur ve güven kaynağıdır.

Kahramanlık, cesaret, sabır ve büyük fedakârlıkla aziz milletimizin huzur ve emniyet içinde yaşaması için üstün vazife anlayışıyla hizmet sürdüren emniyet teşkilatımız suç ve suçlularla mücadele konusunda ortaya koyduğu başarıyla hepimizin gurur kaynağı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizdeki güven ve istikrar ortamının, halkımızın refah ve huzurunun korunmasında en büyük güvence olan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 178. yıldönümü münasebetiyle tüm emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.


 HABER: ZEKİ ÇELİK


İPEK YOLU HABER ISPARTA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz