İpek Yolu Haber Ajansı

İLKADIM MECLİSİ ABD’NİN ÜLKÜ OCAKLARINA YÖNELİK SENOTAYA VERDİĞİ BİLDİRGEYİ KINADI

BAŞKAN DEMİRTAŞ, TEPKİMİ SOSYAL MEDYA HESABIM ÜZERİNDEN PAYLAŞTIM

İlkadım Belediye Meclisi Ekim ayı 1. Birleşimi İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya ABD’nin Ülkü Ocaklarının araştırılması için senatoya verilen teklif MHP Grup Başkanı İbrahim Üstün’ün bildirisiyle kınandı.

Ekim ayı 4 gündem içi 2 gündem dışı olmak üzere 6 gündem maddesinin görüşüldüğü Belediye Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi için komisyona sevk edildi.

Meclis toplantısı sonrası gündem dışı söz alan MHP Grup Başkanı İbrahim Üstün,” Milyonlarca Müslümanı acımasızca katleden yıllarca PKK ve PYD Terör örgütüne tırlarla dolu mühimmat ile destek veren Türk İslam düşmanı tüm terör örgütlerini destekleyenlerin mensubu olmaktan onur duyduğum ülkesi ve milleti için yapamayacağı fedakârlığı olmayan Ülkücüleri ve Ülkü Ocaklarını araştırması için senatoya teklif veren ABD’yi şahsım ve MHP grubum adına şiddetle ve nefretle kınıyorum. Türkiye Cumhuriyeti ABD’nin 51.inci eyaleti değildir” dedi. Sözlerine; Yaşasın ülkü ocakları, yaşasın Türk milleti diyerek Bozkurt işareti yapan Üstün, Bu bildirgemiz bilmeyenlere ülkü ocaklarını doğru yolda olduğunu göstergesidir diyerek son verdi.

“Her şey  Türk ve Türkler için”

Biz gençlik yıllarımızda ne Amerika,ne Rusya, ne Çin, her şey Türk ve Türkler için sözünü bugünlerde en güzel örnekleri sergileneceğinde şüphemiz olmayacağını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Kendimde sosyal medya hesabım üzerinde tepkimi paylaştım. ABD’nin yaptığı oyunlarla bu işler öyle olmayacak. Birbirimize daha güç vererek omuz omuza kuvvetlenmenin artacağını düşünüyorum “dedi.


HABER: NURİ GÜLER

İPEKYOLU HABER/ SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz