İpek Yolu Haber Ajansı

MELİH GÖKÇEK'TEN VEDA GİBİ KONUŞMA!

 

Ankara’da Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı etkinlikte konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in "Her şey imkan demektir, verilen imkanlarla bunları yaptık. Ankara çok daha güzellerine layıktır. Bundan sonraki yıllarda çok daha güzel şeyler de yapılacaktır." sözleri, veda konuşması olarak algılandı.

 

"VEDA KONUŞMASI OLARAK ALGILANDI

 

Bir süredir istifa edeceği yönündeki iddialar konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in programda yaptığı konuşma, veda konuşması olarak algılandı.

Belediye Başkanlığı döneminde Ankara’ya yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi veren Gökçek, Ankaralıların ve Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının gayreti ile 15 Temmuz darbe girişiminin geri püskürtüldüğünü kaydetti. Avrupa’nın en büyük tema parkını açacaklarını belirten Gökçek, Ankara turizmine ciddi anlamda katkıda bulunacaklarının altını çizdi.

 

"ANKARA DAHA GÜZELLERİNE LAYIKTIR"

 

Gökçek’in konuşması sırasında kullandığı "Her şey imkan demektir, verilen imkanlarla bunları yaptık. Ankara çok daha güzellerine layıktır. Bundan sonraki yıllarda çok daha güzel şeyler de yapılacaktır." sözleri, "Gökçek veda mı ediyor?" sorusunu akıllara getirdi.

 

HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz