İpek Yolu Haber Ajansı

ORTAK ALANLARIMIZI HEP BİRLİKTE TEMİZ TUTALIM VE KORUYALIM

ORTAK ALANLARIMIZI HEP BİRLİKTE TEMİZ TUTALIM VE KORUYALIM

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park Bahçe Birimi Osmanlı Park içerisinde bulunan oturma ve dinlenme alanının bakımını gerçekleştirdi.

Şehrimizde vatandaşların ve gelen misafirlerin uğrak yeri ve aynı zamanda fotoğraf çekme lokasyonlarından biri olan Osmanlı Park içinde Çiçek Halısının bulunduğu oturma alanı Yalova Belediyesi ekipleri tarafından boyandı.

Birçok yerde olduğu gibi şehrimizde de kamu malına zarar verildiğini ve bazı alanların tahrip edildiğini belirten Yalova Belediyesi yetkilileri; “Ekiplerimiz parklar başta olmak üzere sprey boya ile tahrip edilen alanların boyamasını gerçekleştirdi. Ortak alanlarımız olan kamusal alanlarda yapmış olduğumuz temizlik, boyama, bakım ve onarım çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp eski haline getirmiş olsak bile maalesef aynı sorunla yeniden karşılaşmaktayız. Bu yüzden tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmasını ve böyle bir durumla karşılaştıklarında 153’e ihbarda bulunmalarını istiyoruz” dediler.

Yalova Belediyesi tarafından bu tür olaylara hızla müdahale edilmesi ve zarar gören alanları yeniden eski haline getirilmesi, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.


İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOĞAN

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz