İpek Yolu Haber Ajansı

SİLİVRİ’DE POLİSE SALDIRI KOMİSER YARDIMCISI YARALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri Avcılar’da işlenen bir cinayetle bağlantılı aranan bir şüphelinin Silivri ilçesi Temizkumlar Mahallesi’nde bulunan bir villada saklandığını tespit etti.


 Bugün polis ekipleri villaya operasyon düzenledi.

Operasyon sırasında içeriden ateş açıldı. Açılan ateş sonucu ilk belirlemelere göre Cinayet Büro Amirliğinde görevli komiser yardımcısı A.N.’nin (50) vurularak yaralandığı belirlendi. Yaralı polis Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. A.N.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, polise ateş eden saldırganlar düzenlenen operasyonla yakalandı. Olayla ilgili çok yönlü olarak inceleme başlatıldı.

 

Konuyla ilgili İstanbul Valiliğinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada; "İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, cinayet olayı şüphelisi (T.T) ve (N.T) isimli şahısların bulunduğu tespit edilen Silivri ilçemizdeki bir adrese, bugün saat 18.30 sıralarında operasyon düzenlenmiştir.

 

Operasyonda şahısların ekiplerimize yönelik ateşle karşılık vermeleri sonucu Komiser Yardımcısı (A.N) silahla, Polis Memuru (A.K) ise düşme sonucu yaralanmıştır. Yaralanan görevlilerimiz ivedilikle hastaneye sevk edilmiş olup, tedavileri devam etmektedir.

 

Personelimize silahlı saldırıda bulunan (T.T), (N.T) ve (C.E) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yaralanan personellerimize Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir" denildi.

 

 

 

HABER: Özkan Güli

İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz