İpek Yolu Haber Ajansı

TARLADAN SOFRAYA, GOCAMANDAN TORUNA FESTİVALİ ERTELENDİ

     Muğla’nın Ortaca İlçesinde düzenlenecek olan festival ile ilgili mesaj yayımlandı.  Mesajın içeriği; “Sizlerle birlikte BİRLİK olup ilçemizin tanıtımı için yola çıktığımız, Ortaca Slow Food (Tarladan Sofraya, Gocamandan Toruna) Festivali’ni ileri bir tarihe ERTELİYORUZ.

      Ülkemizi de etkisi altına alan Küresel Corona virüsü nedeniyle üzerimize düşen görevin sorumluluğu ile festivalimizi erteleme kararı almış bulunmaktayız. Bu süreç bizlere tekrar göstermiştir ki; Yerel ve Yöreseli baz aldığımız, çocuklarımıza aktarmak istediğimiz Gocamandan Toruna sloganı ile yola çıktığımız çalışmalarımızın önemi artarak devam etmektedir.

    Tarihte pek çok zorlu süreci başarı ile geçen bir toplum olarak bizler ilk gün ki hedefimiz olan üreticinin ve yerel tüketimin desteklenmesine, farkındalığının arttırılmasına yol açacak festivalimizi içinde bulunduğumuz zorlu günlerin atlatıldığı Sağlıklı günlerde daha coşkulu bir keyifle gerçekleştireceğiz.

Yola Çıkarken sizlerden aldığımız destek ile gücümüze güç kattık, birlik olduk, Yaşasın Anadolu dedik. Gün Birlik olma günü, çalışmalarımızın en başından bu yana destek olan tüm kurumlara ve gönüllülerimize teşekkür ederiz. Sağlıklı günlerde bir araya gelme dileklerimiz ile ’Bizim için Sizler Değerlisiniz!!!’”

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz