İpek Yolu Haber Ajansı

Uyuşturucu İmal ve Ticareti

Uyuşturucu İmal ve Ticareti

Yalova İl Jandarma Komutanlığınca, sürdürülen istihbari çalışmalar sonucunda; Altınova ilçesi Çavuşçiftliği köyünde A.E. adlı şahsın evinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve ticaretini yaptığı  bilgisine ulaşılmıştır.

Elde edilen bilginin değerlendirilmesi üzerine; Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü unsurlarınca 02 Kasım 2024 tarihinde Altınova ilçesi Çavuşçiftliği köyünde bulunan A.E. adlı şahsın evine yapılan  arama sonucunda;

20 gram Metanfetamin

1 adet Hassas Terazi

1 adet Av tüfeği

5 adet uyuşturucu kullanma aparatı

4 adet cep telefonu

1 adet kurusıkı tabanca

17.600 TL nakit para ele geçirmiştir.

Yakalanarak göz altına alınan A.E. adlı şahıs yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecektir.

 Yalova Valiliği koordinesinde, Yalova İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla, zehir tacirleri başta olmak üzere her türlü suç ve suçlularla mücadeleye aralıksız olarak devam edilecektir.



İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOĞAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz