İpek Yolu Haber Ajansı

YALOVA HIRSIZLIK YAPAN SAHISLARA BASKIN

YALOVA HIRSIZLIK YAPAN SAHISLARA BASKIN

Altınova İlçesi Tavşanlı Beldesi spor tesisleri inşaatından 02 Mayıs 2024 tarihinde çalındığı bilgisi alınan (52) adet playwood (kalıp tahtası) ile ilgili yapılan araştırmalar sonucunda; olayın şüphelisinin E.K. olduğu tespit edilerek yakalanmıştır.

Çalınan inşaat malzemeleri 03 Mayıs 2024 tarihinde sahibine teslim edilmiş ve şüpheli E.K. yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilmiştir.

  Altınova İlçe Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla icra edilen önleyici kolluk devriye faaliyeti esnasında; 05 Mayıs 2024 tarihinde saat 21.00 sıralarında Soğuksu Köyü yakınlarında şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan kontrolde; piyasa değeri yaklaşık 20.000 TL. olan, toplam 360 kg. ağırlığında 28 adet elektrik direği montaj malzemesi görülmesi üzerine yapılan araştırma sonucunda, malzemelerin Fevziye köyü yakınlarındaki şantiyeden çalındığı tespit edilmiştir.

Olayla ilgili olarak yakalanarak göz altına alınan; A.A. ve M.D. adlı iki şüpheli yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecektir.  

Yalova Valiliği koordinesinde, Yalova İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla 7/24 aralıksız olarak her türlü suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edilecektir.


İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOĞAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz