İpek Yolu Haber Ajansı

YASMEK EL SANATLARI SERGİSİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

YASMEK EL SANATLARI SERGİSİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Yalova Belediyesi’nin YASMEK Kursları’nda eğitim alan kursiyerlerin el sanatları sergisi gün yüzüne çıkıyor. 4 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’de açılışı yapılacak sergiye tüm sanatsever Yalovalılar davetli...

YASMEK El Sanatları Sergisi; kursiyerlerin yıl boyunca öğrendikleri ve geliştirdikleri becerileri, geniş bir kitleyle paylaşmalarını sağlayacak. Sergide, geleneksel ve modern el sanatlarının en güzel örnekleri yer alacak. Hazır giyimden, mefruşata, el nakşından sepet yapımı ve takı tasarımına kadar pek çok farklı dalda eserler sergilenecek. Kursiyerler, kendi el emekleriyle ürettikleri bu eserlerle ziyaretçilere hem görsel bir şölen sunacak hem de el sanatlarının önemini ve değerini gözler önüne serecek.

YASMEK’in bu sergisi, sanatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat sunarken, kursiyerlere de emeklerinin karşılığını almanın gururunu yaşatacak. 4 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’de açılışı yapılacak olan sergi, 5 ve 6 Temmuz tarihlerinde 12.00 ile 20.00 saatleri arasında gezilebilecek.


İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOĞAN

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz