İpek Yolu Haber Ajansı

ÖZEL HAREKET ŞUBE MÜDÜRÜ UZUN’A KARŞI BAŞLATILAN KARALAMA KAMPANYASI TUTMADI


 

 

Özel hareket şube müdürlüğüne atanan Özel hareket Başkomiseri Yaşar UZUN ’a   Şube müdürlüğü atamasından dolayı Gaziantep MHP Milletvekili Ali Muhittin TAŞDOĞAN tarafından 04/06/2021tarihinde ziyaret edilmiştir.

 Özel Harekat Şube Müdürü Barış Pınarı Harekatı kapsamında geçici olarak görevlendirildiğinden dolayı  MHP Milletvekili TAŞDOĞANI makam odası yerine Operasyon Birlik Amirliği odasında ağırlayan vekil şube müdürü Yaşar UZUN  milletvekili TAŞDOĞAN hatıra resmi çekerek sosyal medyada paylaşmıştır .

Bir Ali Duysak, ayakta, iç mekan ve şunu diyen bir yazı ’REDMI NOTE 8T QUAD CAMERA’ görseli olabilir

Bazı basın kuruluşları habere konu olan odaya ait Atatürkün resminin olmadığı duvar yer alan  tek bir resim karesi ile  “ATATÜRK FOTOĞRAFI  OLMAYAN MAKAM ODASI ” algısı oluşturmak için art  niyetli bir haber yapılmıştır.Tek fotograf karesi ile Özel hareket Başkomiseri Yaşar UZUN a yönelik sosyal medyada bir linç ve karalama kampanyası ile Asimetrik Psikolojik bir karalama kampanyasına dönüşmüştür.

Bir Ali Duysak dahil 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir


Habere konu olan makam odasını  ve Özel hareket Komseri ile ilgili haberin aslını öğrenmek için özel hareket şube müdürlüğüne giden İPEKYOLU HABER AJANSININ araştırması sonucunda ;

 Haberde yer alan odanın makam odası olmadığını   resmin Operasyon Birlik Amirliği odasında ,Odanın başka yerinde  çekildiğini ve odada ATATÜRK FOTOGRAFI’ nın olduğunu  tesbit etti.

Bizde İPEKYOLU medya Grup olarak ;ATATÜRK ilke ve İnklaplarına bağlı Milliyetçi ,vatansever Bir Özel Hareket Şube Müdürüne yapılan  bu çirkin ve yalan haberi içerikli karalama kampanyasını Nefret ve Şiddetle kınıyoruz

 

HABER: SÜLEYMAN MERCAN

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz