İpek Yolu Haber Ajansı

14 Mayıs 2020 Günlük Burç Yorumları

14 Mayıs 2020 Günlük Burç Yorumları

14 Mayıs 2020 Günlük Burç Yorumları

Haftanın sonuna yaklaşırken sinirlerimiz biraz daha gevşiyor.



KOÇ

Sorunları eskisinden daha hızlı ve daha iyi çözebilirsiniz! Geçmişten gelen bazı duygusal problemleri geride bırakmalısınız. İyi bir serveti yöneten ve size iyi enerji gönderen Jüpiter ile bugün yatırım yapmak için harika bir gün


BOĞA

Boğalar Ay’ın gücünü hissedin. Doğası gereği sosyalleşmeyi ve insanlar tarafından kuşatılmayı seviyorsunuz, ancak bugün bunun günü değil. Geçmişte hormonlarınız veya hormon seviyelerinizle ilgili problemleriniz varsa doktor randevularınızı aksatmamaya çalışın.



İKİZLER

İkizler işle ilgili ilginç bir çağrı bekliyoruz. Bugün iş konusunda aşırıya kaçmayın, sadece elinizden gelenin en iyisini yapın. Bugün, sevdiğiniz insanlar hakkında çok hassas hissedeceksiniz. Onları arayın ve ziyaret edin.


YENGEÇ

Gerçek aşka inanan Yengeçler bugün romantik bir gün geçirebilirsiniz. Meditasyon yapmak veya bir tür yoga yapmak vücudunuz ve ruhunuz için son derece iyi olacaktır. Daha fazla protein tüketin.



ASLAN

Aslanlar hükümdar gezegeniniz Güneş, tüm problemlerinizi onaracak! Karşılaşabileceğiniz herhangi bir finansal istikrarsızlık geçicidir ve endişelenecek bir şey değildir. Değer verdiğiniz biri ile aranızdaki soğukluk git gide büyüyor. Sorunu çözmeye çalışın.



BAŞAK

Mali açıdan her şey yolunda gidiyor. Sonunda bu tasarruf hesabını dolduruyorsunuz! Yakında, satın almak istediğiniz / ihtiyacınız olan şeyleri satın alabileceksiniz. Kariyeriniz iyi gidiyor, ama bugün biraz sıkıcı olabilir.



TERAZİ

Daha iyi iletişim yolları öğrenmeniz gerekiyor. Her küçük şeyle uğraşamaz ve savaşamazsınız! İnsanlara kendinizi anlatmaktan yorulmuş durumdasınız. Bu şekilde hem zamanınızı harcıyor hem de psikolojik olarak yıpranıyorsunuz.


AKREP

Akrepler nasıl hissettiğiniz ve ne istediğiniz hakkında çok net bir şekilde iletişim kurduğunuzda, eşinizle aranızdaki problemler ortadan kalkacaktır. Çok uzun süredir rahat bir tutum sergiliyorsunuz ve tüm sorunlarınızın kendiliğinden çözüleceğini umuyorsunuz.


YAY

Yaylar şansınız bugün değişecek! 5 ve 7 rakamları size iyi şanslar getirecektir. Sosyal olmak bugün sizin için son derece kolay olacak ve insanları kendinize çekeceksiniz. Evli Yaylar ise biraz sıkılabilirler.



OĞLAK

Oğlaklar geçmişte yaşadığınız olaylar yüzünden partneriniz ile bazı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bugün partnerinize biraz daha fazla özgürlük istediğinizi ve size güvenmeleri gerektiğini açıklamanız yeterlidir.



KOVA

Kovalar yeni bir ilişkiye girme arifesindesiniz. Bu aralar içinizin kıpır kıpır olması sebebi ile mantuklı düşünemiyor olabilirsiniz. Bu yüzden ilişkiye başlamakta kararlı olup olmadığınıza iyice karar verin ki daha sonra üzülmeyin.



BALIK

Balıklar sağlığınız bugün oldukça iyi, ama zayıf noktanız kollarınız olabilir. Onlara zarar verebilecek hiçbir şey yapmadığınızdan emin olun. Yakın arkadaşlarınızdan biri sizi yeni biri ile tanıştırmak isteyebilir.



Kaynak:
https://kadin.com/14-mayis-2020-gunluk-burc-yorumlari

Haber Merkezi

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz