İpek Yolu Haber Ajansı

Adalet Sara’dan " Mağara paylaşımı"

Adalet Sara’dan " Mağara paylaşımı"

Adalet Sara’dan " Mağara paylaşımı"

" Mesele mağara da veya evde  doğmak değil . Mesele insan kalmaktır "

2017 yılında paylaşım yapan İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Sara, mağara da doğanlar hakkında çarpıcı tespitler de bulunmuş.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara’nın 2017 yılında yaptığı paylaşım adeta bugün tartışma konusu olan mağara olayına dikkat çekmiş. Adalet Sara yaptığı paylaşım da " Mesele mağara da veya evde doğmak değildir.  Mağara da yılan da doğar maymun da doğar. Yılanın sarayda doğması onu kral eylemez. Maymunun da evde doğması  onu insan eylemez. İnsanın mağara da doğması onu hayvan eylemez. Mesele nerede doğarsa doğsun insan doğup insan kalmaktır " paylaşımı bugünleri görüp de paylaşmış yorumları yapıldı. Adalet Sara, imalı paylaşımında ayrıca Mevlana’nın "nice insanlar gördüm üstünde elbise yok, nice elbiseler gördüm içinde insanlar yok" da beraberinde paylaşmış.  

İbrahim Tatlıses’in memleketi Şanlıurfa’da büyüdüğü ev olduğu öne sürülen yapı "müze" olarak ziyarete açıldı. Şanlıurfa Valiliği ile  Haliliye Belediyesi işbirliğiyle oluşturulan müze, tartışmaları da beraberinde getirmisti.

Kaynak Mustafa bariş Durak

ipek uolu haber
mmustafa dogan

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz