İpek Yolu Haber Ajansı

ADEM ÖĞRETMEN 37. KEZ ÖSS SINAVI' NA GİRDİ


Türkiye gündemine sınav kolik ve kan kolik olarak adından sıkça söz edilen Bafralı Adem Topçuoğlu şimdi de 37. kez ÖSS Sınavı' na girdi. Topçuoğlu şöyle dedi:" Bu güne kadar 36 kez sınava girdim. (  YKS (ÖSS,YGS )

5. üniversiteye Eylül ayında kayıt yaptırdım. Yeni bölümüm ise İlahiyat olup çalışmalara devam ediyorum. Sınav alışkanlığım devam ediyor ve edecek de. Kambersiz nasıl düğün olmazsa bensiz de sınav olmaz. Topçuoğlu, İşletme Fakültesi ( Yönetim Organizasyon Bölümü ), Turizm Otelcilik MYO,  Otobüs Şoförlüğü  ( Kaptanlık ) bölümü ve İktisat Fakültesi  ( Kamu Yönetimi ) .2  Önlisans 2 lisans bölümlerini başarıyla bitirdi. Şimdiki son devam ettiği bölüm ise İlahiyat.

Sınavkolik Adem Topçuoğlu ayrıca Bafra' daki Meslek Yüksek Okulu' nda Otobüs Şoförlüğü ( Kaptanlık ) bölümü açılmasını istediğini de dile getirip " Bu bölümler Gerze MYO geçen yıl Amasyada önceki yıl açıldı. Türkiye'de  6  üniversitede varken neden bu bölüm Bafra' da açılmasın ki. " şeklinde sözlerini tamamladı

Türkiye'nin Sınavkolik'i Adem Topçuğoğlu' nun bir kolikliği de kan bağışcılığı konusunda olup bu güne kadar Türk Kızılayı' na verdiği kan bağışı desteğiyle de dikkat çekiyor.

Dünya Gönüllü Kan Bağışcıları Günü"nde, 2000 yılında başladığı kan verme alışkanlığıının 11. sinde Bronz, 25. sinde Gümüş, 35. sinde Altın ve en son olarak da 45. sinde Kan Bağışcılarına verilen Onur Plaketi Ödülünü almaya hak kazandı. 267 kişi bronz, 20 kişi Gümüş, 16 kişi Altın ve aralarında kendisinin de yer aldığı 10 kişi de plaketle onurlandırılmıştı. Kankolik ve Sınavkolik Adem Topçuoğlu anlaşılan yine adından ve başarılarından söz ettirecek gibi görülüyor.

Başarıya doymak bilmeyen, dinamik ve enerjik gücüne güç ekleyen Adem hoca, ayrıca bir motosiklet aşığı ve çeşitli illerde düzenlenen motor turlarında da başarıyla boy göstermişbir eğitimci.

Adem Topçuoğlu, 37.kez sınava Bafra 30 Ağustos İlkokulu' nda girip soruları geçen yıllara göre daha kolay bulduğunu söyledi.

Topçuoğlu sınavlara giren gençlere de çok çalışmalarıönerisinde bulundu.

Bazı tv' lerdeki evlenme programlarına da katılan Adem öğretmen ne yazık ki henüz bugüne kadar gönlünün prensesini bulamadı. Topçuoğlu bunu; sınavlara girmekten, kan vermekten düşünmeye ve düşünse de hayata geçirmeye zaman ve fırsat bulamadığın dile getirdi.

Samsun TÜYAP Kitap Fuarları' na da giden Topçuoğlu, okuyan ve okuduklarını analiz eden, pekiştiren bir toplum olmanın önem ve gerekliliğinden söz etti.




haber: OKTAY  ZERRİN
İPEKYOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz