İpek Yolu Haber Ajansı

Berfu ve Eser Yenenler, Çift Terapisi Gösterisini Bursa’da da sergilediler.

Bursalı sanatçı Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler ile sundukları “Çift Terapisi” gösterisi çok beğenildi. Sevimli ve sempatik sanatçı bu programını 16 Ocak günü Bursa Merinos AKKM - Orhangazi Salonu’nda gerçekleştirdi.


Saat 20.00’da başlayan ve 75 dakika süren tek perdelik gösterilerinde ailede yaşanılabilecek olaylara çözüm önerileriyle izleyenlerine “Hayat Bilgisi” dersi verdiler.

 

Bu gösteride, kadın erkek ilişkilerini, aile içi problemleri, sorunların ortak ve özgün olması, eşlerin haklılık yönleri, davranış çelişkileri, olayların çıkmaza girecek kadar büyütülmesi gibi olaylara terapi ihtiyacını dile getirmektedirler. Bunları; sohbet, eğlence, espri, güldürü, hiciv, gönderme vs gibi iletişim yollarıyla ve çözüm yönleriyle sunmaları da gösterilerinde oldukça etkili olmuştur. İzleyicilerin kendinden bir şeyler bulmalarına ve sorgulamalarını imkan vermişlerdir.

 

Haber muhabirimiz Cafer Genç’in, Bursa Gazi Anadolu Lisesi müdürü iken öğrencisi olan Eser Yenenler, sevilen ve takdir edilen çok yönlü bir sanatçı olmasıyla Bursalılar’ın gururu olmaktadır. 

 

HABER: CAFER GENÇ

İPEK YOLU HABER BURSA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER: Cafer GENÇ

İPEK YOLU HABER BURSA

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz