İpek Yolu Haber Ajansı

ERZURUM KANAAT ÖNDERLERİ DERNEĞİ BAŞKANI ÖZMEN KENDİSİNE YAPILAN SALDIRI HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Değerli Erzurumlu hemşerilerim değerli üyelerimiz. Erzurum Kanaat Önderleri Derneği’ni kurarak bizleri bir araya getiren ve bu dernek çatısı altına toplayan ve birlikteliğimizi sağlayan başta kurucu üyelerimize, Çalışmalarımızda katkıda bulunan üyelerimize, kısacası emek ve katkı sağlayan herkese çok ama çok teşekkür ederim.


19.01.2022 tarihinde ERK Haber adlı internet haber sitesinde yayınlanan ve şahsıma ve Derneğimizi ziyarete gelen Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak hakkında yazılan köşe yazısı ve yazarı Sina Özçaylak’ı kınıyor, onunla ilgili gerekli hukuki işlemleri başlatacağımızı söyleyerek konuşmama başlıyorum.
Kanaat önderi derneği olarak bizler, çevremizdeki sorunların bilinci ile, toplumun sorunlarını çözdürmeye çalışarak Dernek üyelerimizin talep ve isteklerini anında gerekli kurumlara ulaştırmak hedefi ile çıkmış olduğumuz bu yolda,
Basın özgürlüğü adıyla şahsımıza yönelik yapılan bu sözlü saldırının failleri olan ve memleketimize en güzel yatırımları yapan Yerel yöneticilerimizi savunma politikası güderek yapmış olduğumuz faaliyetlerin önünü bizleri karalayarak önlemeye çalışan bu internet haber sitesinde görünen Sinan Özçaylak ve ekibinin karalama kampanyasını neden başlattıklarının nedenini sizlerde anlıyorsunuz.

Biz Erzurum Kanaat önderleri Derneği olarak başta Değerli Valimiz Okay Memiş’in, Değerli Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve diğer seçildikleri günden itibaren A partisi B partisi adıyla  görevlerini en iyi şekilde yapan Belediye Başkanlarını ve kamu idarecilerini desteklediğimizi dernek üyelerimizle birlikte her zaman yanlarında olduğumuzu her ortamda paylaşıyorum.
Yapmış olduğum bu açıklamalar karşısında Muhalefet partilerinden başta pkk yaltakçıları ve vatan hainlerinin tuzaklarına sessiz kalan ve Yetiştiği yuvasına hainlik ederek ana muhalefet çizgisine girmeye çalışan Partilerin  basın danışmanlığına soyunan Haber arşivlerine bakıldığı zaman bu gerçeklerin rahatlıkla anlaşılabileceği bu haber sitesi, Memleketimize çalışmak isteyenleri desteklememizi önlemeye çalışmalarını sizlerin takdirine bırakıyorum.
Kanaat Önderleri Derneği olarak çalışmalarımız hakkında bilgi verip tanışmak için gittiğimiz birlikte İlçede yapılan yatırımlar hakkında ve bu yatırımların Erzurum’da ilgili belediye Başkanları tarafından yapıldığı ve daha güzel şeylerin tüm ilçelere yapılacağı konusunda sohbet etmiş ve keyif aldığımız Uzundere’de Belediye Başkanı Hilmi Öztoprak’ın  sıcak karşılamasından ve misafirperverliklerinden mutlu olarak ayrılmıştık.
Kendisi Dinimizin esaslarından olan bir Müslümanın kendisini ziyarete gelenleri ziyaret adabı olarak kendisinin de iadeyi ziyaret yapmasını içine sindiremeyen, Basın özgürlüğü kalkanına sarılarak cahilce eleştiri yapmalarını şiddetle kınıyor, kendilerini gazeteci olarak tanıtmaya çalışıp, şahsi menfaatleri için  yaptıkları özel haberler ve reklamlar karşılığında gelir elde eden bu kişileri siz değerli Erzurum halkımızın ve üyelerimizin vicdanlarına havale ediyorum.
Kendimiz ve ailemiz için en önemlisi olan çocuklarımız için yapacağımız her etkinlik ve  faaliyet, bizi birbirimize yakınlaştıracaktır. Küslük, dargınlık olmasın artık. Bir olalım, iri olalım, diri olalım, güçlü olalım.
Yozlaşmanın, kirlenmenin ve ahlaksızlığın arttığı bu günlerde kendi öz kültürümüzü, değerlerimizi korumak ve yaşatmak daha da önemli olmuştur. Unutmayalım ki insanların en hayırlısı etrafına faydalı olandır.
Dernekçilik gönül işidir, parayla ölçülemeyecek kadar önemli bir davadır. Habercilik  Çıkar için koşturulmaması gereken en önemli unsurlardan biridir. Çıkar olan yerde Doğruluk işi olmaz. Diyor Hepinize Saygı ve sevgilerimi sunar, Hakkımızı hep birlikte arayabilmek içim herkesi Derneğimize Davet ediyorum.
ERZURUM KANAAT ÖNDERLERİ DERNEK BAŞKANLIĞI
BAŞKAN
İBRAHİM ÖZMEN


HABER: AYFER TURAN 
İPEK YOLU HABER  ERZURUNM

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz