İpek Yolu Haber Ajansı

FATİH’TE İKİ ARKADAŞ ARASINDA ÇIKAN KAVGA KANLI BİTTİ

Fatih Haseki Sultan Mahallesi Özbek Efendi Sokak üzerindeki bir kıraathanede meydana gelen olayda 20 yıllık iki arkadaş Günay A. ve Engin T. buluştu. İkilinin sohbeti sırasında aralarında tartışma çıktı.

Tartışma kavgaya dönüştü. Kıraathane dışına taşan kavgayı ayırmak için kıraathane sahibi Hakim İşiden müdahale etti. Bu sırada tabancasını çıkartan Günay A. peş peşe tetiğe bastı. Tabancadan çıkan kurşunlar Hakim İşiden ve Engin T.’a isabet etti.İşiden ve Engin T., kanlar içinde yere yığılırken, Günay A. önce yanlarına gelip durumlarına baktı ardından olay yerinden kaçtı. Yapılan ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi.

 

Hastaneye götürülen İşiden yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan Engin T. ise durumumum iyi olduğu belirtildi. Hakim işiden’in yakınları sinir krizi geçirerek olayın başladığı kıraathanenin camlarını kırdı. Polis ekipleri, düzenledikleri operasyonla Günay A.’yı olayda kullandığı tabanca ile birlikte gözaltına aldı.

 

Gözaltına alınan Günay A. ifadesinde, "Engin ile 20 yıla yakındır arkadaşız. Benim bir süredir uyuşturucu meselesinden aranmam vardı. Ancak gözaltına alınmadım. Bu nedenle Engin bana sürekli ’sen ajan mısın?’ derdi. Ben de bu duruma çok sinirlenirdim. Olay akşamı da kıraathanede sohbet ederken bana yine ajan dedi. Ben de sinirlendim ve olay yaşandı" dediği öne sürüldü. 2 suç kaydı olan ve uyuşturucudan da 2 aranması olan Günay A., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

 

HABER: Özkan Güli

İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz