İpek Yolu Haber Ajansı

ÇİFTLİKKÖY VE GAZİOSMANPAŞA KARDEŞ BELEDİYE OLACAK


Çiftlikköy Belediyesi ile İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi ortak projelere imza atıp kardeş belediyeciliği pekiştirecek.

Çiftlikköy Belediyesi ile İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında kardeş belediye temelleri atıldı. Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar kardeş belediyeciliğin ön görüşmesini Çiftlikköy Engelsiz Kafe’de İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile başlattı.

Kardeş belediyenin ön temellerinin atıldığı görüşmede İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi ile kardeş şehir olmanın Çiftlikköy Belediyesi için çok güzel gelişmelere sebep ocağını ifade eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Ortak projelere imza atıp odak ve sosyal belediyecilik anlamında birlikteliğimiz ile daha güçlü belediyeciliği vatandaşlarımıza yansıtacağız. Çok değerli Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bu anlamda kardeş belediyeciliğin temellerini inşallah hep birlikte atacağız. Çiftlikköyümüzün modern bir ilçe olduğuna an be an şahitlik ediyoruz. Yaptığımız her proje vatandaşlarımızın bu kentte daha rahat ve huzurlu yaşaması içindir. Gece gündüz demeden Çiftlikköy’ümüze yeni hizmetler kazandırmak için vargücümüz ile çalışıyoruz. Kardeş şehir görüşmelerinin temellerinin atıldığı bu görüşmede bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Ömer Bilgin’e de teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise Çiftlikköy’ün bir sahil kenti olduğunu Çiftlikköy Belediye Başkanı Silpagar’ın gerçekleştirdiği proje ve hizmetleri yakından incelediğini ifade ederek, “Başkanımız AK Parti belediyeciliğini en güzel şekilde ilçeye yansıtmış. Ufku açık ve gönlünde vatandaş aşkı olan Başkan Ali Murat Silpagar’ı gerçekleştirdiği hizmetlerden ötürü tebrik ediyorum. Bizler Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak Çiftlikköy Belediyesi ile kardeş belediye olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bizler ilk görüşmeyi bugün yine Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın önemli hizmetlerinden bir tanesi olan Çiftlikköy Engelsiz Kafe’de gerçekleştirdik. Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak Çiftlikköy Belediyesi’nin her türlü projesinde yanında olmaya gayret göstereceğiz” dedi.

Görüşmede Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz’da hazır bulundu.



HABER: M. MUSTAFA DOĞAN 

İPEK YOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz