İpek Yolu Haber Ajansı

İstanbullu Gelin'e Gelen Güzel Asistan Ortalığı Karıştıracak

Ekranların en çok izlenen dizisi İstanbullu Gelin’e yeni gelen asistan damga vurdu. Faruk Boran’ın asistanı Özgür güzelliğiyle Süreyya’yı şok ediyor.

Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan İstanbullu Gelin’de yine ortalık karıştıracak karakter diziye dahil oluyor. Yeni bölümde, Faruk Boran’ın asistanı Özgür Süreyya’nın kıskançlık krizine girmesine neden oluyor.

ERKEK BEKLERKEN KADIN ASİSTAN GELDİ

İstanbullu Gelin’in 30 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde Faruk’a yeni asistan olarak gelen Özgür’ün erkek değil de kadın çıkması ortalığı fena karıştıracak.

ORTALIK FENA KARIŞACAKBursa’da her şeye sıfırdan başlayan Boranlar hızlıca işlere girişirler. Akif, Fikret ve Okan’ın da dahil olduğu şirketin yeni çalışanlarından biri de Özgür’dür. Aynı zamanda Okan’ın yeğeni de olan Özgür çok çalışkan ve iş bitiricidir. Ancak ismin den dolayı başta Süreyya olmak üzere herkesin erkek asistan zannettiği Özgür’ün kadın üstelik de güzel çıkması ortalığın fena karışmasına neden olur. Diziye konuk oyuncu olarak Özgür rolünde ise genç isim Eylül Su Sapan’ı izleyeceğiz.


HABER MERKEZİ 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz