İpek Yolu Haber Ajansı

KALE SPOR FUTBOLCULARI YEMEKTE BULUŞTU

Shimall Otel’de Gerçekleşen yemekli toplantıda bir araya geldiler. Toplantıda kulüp başkanı Erhan Deniz GÜNGEN ,onursal başkan mutlu ÖZPİNECİ ,Yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular tam kadro katıldı..

Oldukça samimi  eğlenceli bir ortamda yapılan toplantıda Başkan  Erhan Deniz Güngen "Kalespor 81 yıllık bir ulu Çınar bu tarihi ve camiası büyük kulübü zirveye taşımak için Her türlü fedakarlığı yapacağız inançlıyız güçlüyüz ve kararlıyız" dedi. Onursal başkan Mutlu Özpineci de "Gaziantep’de örnek bir kulüp yapma iddası ile çıktığımız bu  yolda sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz" ve başarı imkansız değil dedi.

 

Hoca Hanifi Semiz " konuşmasında Bu geceyi düzenleyen yönetimimize teşekkür ediyorum güveninizi boşa çıkarmayacağız çalışarak başaracağız" futbolcularıma sonsuza kadar güveniyorum .

 

Takım Kaptan Oğulcan Dinç de "yönetimimizin bize sunduğu bu güzel imkanları başarı ile taçlandıracağız inşallah sezon sonunda şampiyonluk kutlamasını da hep beraber yaparız"  bu toplantı düzenleyen başta başkanımıza ve yönetime teşekkür ederim.

Geceye Gaziantep futbolunun önde gelen hocalarından 

 

Shimall Otel’de Gerçekleşen yemekli toplantıda bir araya geldiler. Toplantıda kulüp başkanı Erhan Deniz GÜNGEN,onursal başkan mutlu ÖZPİNECİ,Yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular tam kadro katıldı..onur misafiri eski milli futbolcu ve teknik adam Bünyamin SÜRAL ise futbolcuların hepsi birbirinde kaliteli böyle bir takımın başarılı olmaması mümkün değil geceyi düzenleyen başkan Erhan Deniz ÇINAR,a teşekkür etti.

gece sonunda bol bol hatıra resimleri çekilirken eski milli futbolcu ve başarılı  teknik hoca Bünyamin süral ile futbolcular tek tek resim çektirdiler.

Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 Bir 6 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir


Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilirBir 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi ve iç mekan görseli olabilir



HABER: ZEYNEP DEMİRKIRAN

İPEKYOLU HABER MERKEZİ


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz