İpek Yolu Haber Ajansı

KAYMAKAM ERDOĞAN KURUM DENETİMLERİNDE BULUNDU

     Muğla’nın Ortaca İlçesi Kaymakamı Oktay ERDOĞAN kurum denetimlerini sürdürüyor. İlk olarak İlçe Sağlık Müdürlüğünü 03.03.2020 Salı günü ziyaret eden Kaymakam Oktay ERDOĞAN yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
      İşlemlerin teftişi esnasında; Kamu hizmetlerinin işleyişi, Kurumsal iş ve işlemler, personel düzeni, çalışma planları, vatandaşların taleplerine dair yapılan iş- işlemler ele alınarak değerlendirme yapıldı. Bu denetimler kapsamında sağlık hizmetlerinin sunumuna yönelik gerçekleştirilen tüm iş ve işlemler titizlikle incelenerek, Hükümetimizin emir ve talimatları ile mevzuat çerçevesinde hareket edilip edilmediği teftiş edilmekte olup, ayrıca bu denetimler sırasında vatandaşlarla da hizmetlerin sunumunda karşılaşılan sorunlar noktasında bilgi alışverişinde bulunulmaktadır.

       Kaymakam Oktay ERDOĞAN kurum denetimlerini sürdürüyor. Kaymakam Oktay ERDOĞAN Planlanan program dahilinde İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı birimleri denetlemeye devam ederek, Ortaca Devlet Hastanesini, Ağız ve Diş Polikliniğini, Kanser Erken Teşhis Tarama Merkezini, 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezini ve Dalyan 3 Nolu Aile Sağlığı merkezini ziyaret ederek sağlık hizmetlerinin sunumuna yönelik gerçekleştirilen kamu hizmetlerinin tüm iş ve işlemleri yerinde inceledi.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz