İpek Yolu Haber Ajansı

METİN UCA MUĞLA SEYİRCİSİ İLE BULUŞTU

   Muğla Büyükşehir Belediyesi “Bunu mu Demek İstedim?” oyunu ile gazeteci, sunucu, yazar, seslendirme sanatçısı Metin Uca’yı vatandaşlarla buluşturdu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen gösteriye Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

     İki perdeden oluşan "Bunu mu Demek İstedim?" adlı komedi oyunu sergileyen Metin Uca seyirciden büyük alkış aldı. Gösteri sonunda Metin Uca’ya Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından teşekkür plaketi verildi. Metin Uca gösteri sonunda kendisini izlemeye gelen vatandaşlara ve Başkan Gürün’ü bu gösterinin düzenlenmesinde öncü olduğu için teşekkür etti.

      Kültür ve sanatın kenti Muğla’da tiyatronun, sanatın birleştiren, düşündüren, eğlendiren ve eğiten yanından Muğla seyircisini mahrum bırakmamak için çalıştıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün “Bunu mu Demek İstedim” oyunu ile çok değerli anlatıcı, sunucu, yazar Metin Uca’nın Muğla sahnesine çok yakıştığını söyledi. Birlikte gülmeye, eğlenmeye toplum olarak ihtiyaçları olduğunu söyleyen Başkan Gürün günümüzü geçmişteki olaylarla harmanlayarak anlatan ve Muğla seyircisine unutulmaz bir gece yaşatan Metin Uca’ya “Bunu mu Demek İstedim” oyunundaki performansı için teşekkür etti.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz