İpek Yolu Haber Ajansı

MEVLANASPOR' LU MERTCAN' A AYDIN ÜNİVERSİTESİ BAŞARI PLAKETİ


Bafra Mevlana Mahallesi Muhtari ve Mevlanaspor Kulüp Başkanı Servet Şengül ve Başkan Yardımcısı Arif Öztürk akşam takımın idmanına giderek, Aydın Üniversitesi’ ni kazanan, Mevlanaspor sporcularından Mertcan Şensese; başarılarından dolayı teşekür ve tebrik etti.

 Bafra Mevlanaspor Kulüp Başkanı Servet Şengül ve yardımcısı Arif Öztürk, AydınÜniversitesi’ ni kazanan Mevlanaspor futbolcusu Mertcan Şenses’ e bir teşekkür plaketi takdim ettiler.

 Mertcan Şenses’ in takım arkadaşları, Kulüp Başkanı Servet Şengül, Yardımcısı Arif Öztürk ve Mercan ile birlikte yaş pasta keserek Mertcan’ ı en güzel şekilde uğurladılar.

 Mevlanaspor Başkan Yardımcısı Arif Öztürk yaptığı konuşmasında; Mevlanasporun bir aile takımı ve kulübü olduğunu ve bu ailenin her geçen gün daha da büyümeye devamettiğini ; takım hocaları Cem Çatmakaş ve Mustafa Şahin’ in bu mutlu ve büyük ailenin öz mimarları olduğunu ve buvesileyle de kısa zamanda elde ettikleri anlamlı ve önemli başarılarından dolayı, futbolculara, yönetime ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 HABER:OKTAY ZERRİN

İPEKYOLU8 HABER BAFRA-SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz