İpek Yolu Haber Ajansı

Narkotik operasyonu

Narkotik operasyonu

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekip Görevlilerimiz tarafından  uyuşturucu madde suçlarına karışan  şahısların tespiti ile yakalanmasına yönelik operasyonel çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir.

13.06.2024 günü Narkotim Ekip görevlilerimiz tarafından değerlendirilen alanda yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde; İ.Y. , A.D. , E.B. ve  E.C. isimli şahısların yakın çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri kendi sevk ve idarelerindeki araç ile ilimize naklederek sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yapacakları bilgisi ivedilikle değerlendirmeye alınmıştır. Yapılan çalışmalar neticesinde ekip görevlilerimizce tespit edilen araç yol güzergâhında takibe alınmıştır. Adli Makamlardan alınan Arama Kararı gereğince gerçekleştirilen detaylı araç aramasında;

257,66 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından İ.Y. , A.D. , E.B. ve  E.C. isimli şahısların Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan yürütülen soruşturma kapsamında şubemizce  işlemleri devam etmektedir.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.


İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOĞAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz