İpek Yolu Haber Ajansı

NERMİN EKER,İN BÜYÜK BAŞARISI


 

SAMSUN İLKADIM belediyesiyle ortaklaşa hazırlanan tüm şehitler anısına düzenlenen 1. Aşıklar ve şairler buluşması samsun ilkadım belediyesine ait ecem teknesi kültür merkezinde yapıldı.İPEKYOLU HABER AJANSI KARADENİZ bölge müdürü SAYIN : Nermin EKER tarafından  düzenlenen 05.11.2016. c.tesi günün yapılan etkinlik görülmeye değerdi. Etkinliğe türkiyenin çeşitli illerinden gelen aşıklar birbirinden güzel atışmalarıyla geceye renk kattılar etkinliğe katılan İPEKYOLU HABER AJANSI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Sayın: Ali DUYSAK ve samsun il müdürü sayın Ata Nuri GÜLER,ın de aralarında bulunduğu Aşık MUHSİN YARALI,Aşık,emehmet KAPLANI aşık ERDEMLİ,,Aşık SANCAK,Aşık YAVUZ , Atışmalarıyla Samsunlu şair Cihangir DÜLGER ,gazeteci yazar dj. Kaan Ali KOLCUOĞLU,Nebiye AYAZ,Nadi MACİT,Olcay YÜCEL ,Zühre Meryem KAYA şiirler okudu. Aşıklardan sonra en çok alkış alan şair Nebiye AYAZ şiirleri okurken sık sık alkış aldı.

Ayaz okuduğu şiir salonda buluna 150 üstündeki katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

Etkinlik sonunda plaketlerini alan aşık ve şairler etkinliği düzenleyen Nermin EKER tarafında  etkinlik anısına özel yaptırdığı kupa bardak ve çeşitli hediye verildi. Etkinliği düzenleyen EKER İPEKYOLU HABER AJANSINA  konuştu.

EKER bu etkinliği bütün zorluklara rağmen gerçekleştirdiğini ilk adım belediyesine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. EKER  çeşitli illerden gelerek etkinliğimize katılan tüm aşık ve şair dostlarımız bizleri yalnız bırakmadılar kendilerini  bu yüzden onure olduklarını tüm katılımcı misafirlerine ve aşık şair dostlarına tek tek teşekkürlerini sözlerine eklerken bu etkinliğin her yıl düzenleyeceğini söyledi. EKER Bu tür etkinliklerin kolay olmadığını  zoru başardıklarını sözlerine ekledi. EKER samsunda ilk defa böyle bir etkinlik gerçekleştirdiğini  ve etkinliğimizi geleneksel hale getireceklerini ve diğer yıllarda daha geniş kapsamda yapacaklarını söyledi. 

İPEKYOLU HABER MERKEZİ


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz