İpek Yolu Haber Ajansı

PARSANTİ-DER GenelBaşkanı Şerif Özdemir , HAK-İŞ Konfederasyonu HİZMET- İŞ Sendikası Gaziantep İl Başkanını ziyaret etti.

PARSANTİ İlim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Şerif Özdemir ve beraberindeki dernek yönetimi, HAK-İŞ  Konfederasyonu HİZMET- İŞ Sendikası Gaziantep İl Başkanı Halil İbrahim Tanrıöver’i makamında ziyaret etti

HAK-İŞ  Konfederasyonu HİZMET- İŞ Sendikası Gaziantep il Başkanı Halil İbrahim Tanrıöver, ziyaretten dolayı PARSANTİ İlim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Şerif Özdemir’e teşekkür etti. Tanrıöver,HAK-İŞ  Konfederasyonu HİZMET- İŞ Sendikası  hakkında bilgi vererek, işçilere verilen zammı , Pandemi ve kontrollü normalleşme hakkında gündemi değerlendirdi. Tanrıöver, Ziyaretin sonunda PARSANTİ İlim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma derneğine nazik ziyaretleriniz ve hediyeleriniz için teşekkür ediyorum."dedi. 

PARSANTİ İlim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Şerif Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. 



HABER: SÜMEYYA TURAN 

İPEK YOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz