İpek Yolu Haber Ajansı

SİNEK SORUNUNU EN AZA İNDİRGEMEK HEDEFİMİZ


Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Ekipleri, karasinek ve sivrisineklerde larva döneminin gelmesiyle ilaçlama çalışmalarına yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Larva odaklarının ilaçlanmasının son derece önemli olduğunu belirten ekipler, yaz ayının önemli sorunlarından biri olan sinek problemini en aza indirgemeyi hedefliyor. Ekipler, başta bodrum katları, saksı dipleri ve muhtelif yerlerde oluşan su birikintilerinin birer larva odağı olduğunu ve halkımızın görmeleri halinde 153 Çağrı Merkezi’ne şikayet bırakmaları gerektiğini bildirdi.

“Vatandaşlar Larva Odaklarını Bize Bildirsinler”

12 ay boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten ekipler; “Yaz aylarında vatandaşlarımızın sivrisinek sorunu çekmemeleri açısından en iyi sonucu almak için bu uygulamamızı yıl boyunca sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız, görmüş oldukları larva odaklarını bizlere bildirmeleri. Bodrum katları, saksı dipleri ve muhtelif yerlerde oluşan su birikintilerinin birer larva odağıdır. Böyle bir durumla karşılaştıklarında bizlere 153 şikayet hattından ulaşsınlar. Larva döneminin bitmesinin ardından ekiplerimiz, genel ilaçlama çalışmalarına başlayacak.”


HABER: M.MUSTAFA DOĞAN

İPEK YOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz