İpek Yolu Haber Ajansı

SEVGİLİSİYLE 5.Cİ KATTAN ATLADI



Küçükçekmece’de işten erken döndüğünde karısı Zeynep Kurt(24) ve Aykut Demirtuğ’u(30) evde gören Hüseyin Kurt(31) ailesine haber verdi. Kurt’un arkadaşı Engin Cuğ eve geldi. Korkudan balkon korkuluklarına çıkan Zeynep Kurt ve Aykut Demirtuğ kendilerine zarar verecekleri korkusuyla 5’inci kattan aşağı atladı. Hazırlanan iddianamede Hüseyin Kurt ve Engin Cuğ hakkında korku, kaygı ve paniğe kapılarak aşağıya atlayacaklarını ve yere düşerek öleceklerini öngördükleri halde yakınlarında bekleyerek sonucun meydana gelmesini sağladıkları gerekçesiyle "Olası kastla insan öldürme" suçundan 2’şer kez 25 yıla kadar hapisleri istendi.

TELEFONDAKİ MESAJLARDAN İLİŞKİYİ ÖĞRENDİ

5 yıldır evli olan Zeynep Kurt ve Hüseyin Kurt’un iki kızları vardı. Zeynep Kurt eski mahallesinden tanıdığı Aykut Demirtuğ ile duygusal ilişkisi başlamıştı. Hüseyin Kurt, eşinin telefonundaki mesajları görerek durumdan haberdar oldu. Zeynep Kurt ilişkisi olduğunu reddetti, intihar edeceğini öne sürerek evden ayrıldı. Hüseyin Kurt, eşini ikna ederek eve geri döndürdü. Bunun üzerine Hüseyin Kurt, eşi ve Aykut Demirtuğ ile bir kafede buluştu. Aykut Demirtuğ, Zeynep Kurt ile aralarında bir ilişki bulunmadığını savundu.

DOLABIN TABANINDA BİR ÇİFT AYAK GÖRDÜ

Buna rağmen Hüseyin Kurt, 25 Kasım 2019 günü işten eve erken döndü. Kapı kilitliydi. O sırada bir lokanta çalışanı eve döner siparişi getirdi. Hüseyin Kurt dönerlerin parasını ödedi. Eşi kapıyı açtı. Hüseyin Kurt neden geç açtığını sorduğunda ise eşi, lokanta çalışanının geldiğini düşünüp uygun olmayan kıyafetini değiştirdiğini söyledi. Hüseyin Kurt, yatak odasına giderek montunun cebinden purosunu alacağı sırada dolabın tabanında bir çift ayak gördü. Dolabın kapısını açtığında üzerinde sadece iç çamaşırları bulunan Aykut Demirtuğ’u gizlenmiş halde gördü. Aralarında kısa süre bir boğuşma yaşandıktan sonra Hüseyin Kurt odadan çıkarak Demirtuğ’u odaya kilitledi. Oda balkona açılıyordu.

PANİĞE KAPILARAK BALKONDAN ATLADILAR

Zeynep Kurt da mutfaktan balkona geçti. Hüseyin Kurt kendi aile yakınları ile eşinin ailesini arayıp eşi ve sevgilisini evde yakaladığını söyledi. Hüseyin Kurt’un ağabeyi Taylan Kurt’un haber verdiği arkadaşları Engin Cuğ eve geldi. Bu sırada Zeynep Kurt ve Aykut Demirtuğ balkon korkuluklarına çıktı. Zeynep Kurt ile Aykut Demirtuğ bir süre korkuluklarda bekledikten sonra korku ve paniğe kapılarak 5’inci kattan aşağı atladı.



HABER: ÖZKAN GÜLİ

İPEK YOLU HABER İSTANBUL


Ek alanı

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz