İpek Yolu Haber Ajansı

SURİYE ŞEHİDİ İZMİR’E UĞURLANDI

Suriye’nin kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Gaziantep Şehir Hastanesi’nde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Osman Oktay’ın naaşı Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ve kent protokolünün katıldığı törenle dualarla memleketi İzmir’e uğurlandı.


 

YILMAZ: “MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

 

 

 


 

Suriye’nin kuzeyinde bir üs bölgesinde 7 Şubat’ta, teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu Piyade Uzman Çavuş Osman Oktay yaralı olarak Gaziantep Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir süre tedavi gören Oktay, 13 Şubat’ta doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

 

Şehit Oktay için sabah saatlerinde Gaziantep Havalimanı’nda tören düzenlendi. Törene şehidin yakınları, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 6. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özeren, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya, Şehitkamil Belediyesi Umut Yılmaz, şehidin silah arkadaşları ve yakınları katıldı. Şehit Oktay’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileyen Yılmaz, “Vatan için can veren tüm Mehmetçiklerimize minnettarız. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

 

HABER:SEHER DOĞAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz