İpek Yolu Haber Ajansı

VALİ YERLİKAYA’DAN SEYRANTE’YE HASTAHANE SÖZÜ.



İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yakında Seyrantepe Hastanesine kavuşuyoruz" açıklaması yaptı. 620 yataklı hastanenin inşaat çalışmalarında sona gelindi. Hastanenin önümüzdeki günlerde açılması bekleniyor.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Günaydın; İstanbul, Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu, Çam ve Sakura, Prof. Dr. Feriha Öz, Prof. Dr. Murat Dilmener, M.Ü. Başıbüyük, Dr. Lütfi Kırdar, Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş ve Pof. Dr. Süleyman Yalçın Hastaneleri 2020’de açıldı. Yakında Seyrantepe Hastanesine kavuşuyoruz" dedi.



Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin fiziksel şartları kaldıramayacak duruma geldiği için 10 yıl önce inşaatına başlanan Seyrantepe Devlet Hastanesi’nin tamamlanmasına günler kaldı. Büyük bölümü tamamlanan Seyrantepe Devlet Hastanesinin 620 yatak sayısı , 173 poliklinik oda sayısı 24 ameliyathane, 84 yoğun bakım sayısı ile önemli bir sağlık ihtiyacını gidereceği kaydedildi.


Hamidiye Şişli Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Özdemir, "Hastanemiz 2021 yılı itibariyle mevcut fiziksel şartları kaldıramayacak duruma geldiği için Sağlık Bakanlığımız 10 yıl önce Seyrantepe’de yeni bir hastanenin inşaatını başlattı. İnşat çalışmalarında ileri bir seviyeye geldik. İnşaat tamamlanmış durumda. Yakın zamanda açılacaktır. Hastanemize tüm üniteler taşınacak. 620 yataklı bir hastanedir. 24 tane ameliyathanesi var. 48 acil servis müşahede odası var. 90 dönüm arazi üzerine yapıldı. Bin araçlık otoparkı olacak. Bu haberi uzun zamandır bekliyoruz. Yeni yılla beraber hastanemize geçmeyi düşünüyoruz" açıklamasına yer verdi.


HABER: ÖZKAN GÜLİ

İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz