İpek Yolu Haber Ajansı

Vali Civelek, Seydikemer’de İncelemelerde Bulundu

   Muğla Valisi Esengül Civelek, Seydikemer Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Civelek, vatandaşların sağlık hizmetlerinin karşılanması ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunulması amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından yapılmakta olan 150 yataklı devlet hastanesinin Seydikemer’e yapılan en önemli yatırımlardan biri olduğunu belirtti.

Vali Civelek, “Seydikemer’e 150 yataklı Devlet Hastanesi yapılması vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimi, kaliteli, etkin, verimli sağlık hizmeti sunumu açısından büyük önem taşımaktadır.” Dedi.

Ardından inşaatı tamamlanmak üzere olan Seydikemer Hükümet Konağı hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Civelek, vatandaşa en iyi, en kaliteli kamu hizmeti sunulması amacıyla yeni yapılan hizmet binasında tüm imkânların mevcut olduğunu ifade etti. 

Vali Civelek “Seydikemer’e kazandırılan yatırımlar için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bakanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi

İncelemeleri sırasında Vali Civelek’e Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz eşlik etti.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz