İpek Yolu Haber Ajansı

Vali Gül, online ortamda öğrencilerin bayram coşkusuna ortak oldu


Gaziantep Valisi Davut Gül, Covid-19 Pandemisi nedeniyle bu yıl evlerde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda öğrencilerin evlerindeki coşkuya online ortamda katıldı.

Ülger Kepkep Ortaokulu tarafından düzenlenen Uzaktan Eğitim Programı kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Vali Gül, evlerde bulunmanın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın önünde bir engel teşkil etmediğini aktardı.

Salgın hastalık nedeniyle öğrencilerin uzaktan eğitim ile düzenli olarak eğitimlerine devam ettiğine işaret eden Gül, “Çocuklarımızın okuldaymış gibi günlük eğitimlerini aldığını görüyoruz. Ödevlerini yaptıklarını görüyoruz. Milli egemenlik duygusunu Gaziantep’in her köşesinde, her evin balkonunda yaşandığını gördük. Buna katkı sunan siz öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ve tebrik ediyoruz. İnşallah bir dahaki 23 Nisan’da hak ettiğiniz o büyüklerinizin koltuğuna oturmuş olursunuz. Bayramınızı öğretmenlerinizle beraber cıvıl cıvıl kutlamış olursunuz. Sizleri seviyoruz. Lütfen evde kalmaya ve öğretmenlerinizin verdiği ödevleri yapmaya devam edin” şeklinde konuştu.

Mevcut salgın hastalık nedeniyle 20 yaş altı ile 65 üstüne sürekli sokağa çıkma yasağı olduğunun altını çizen Gül, öğrencilere bu süreci fırsata çevirmelerini dile getirerek aile bireyleri ile güzel vakit geçirmeleri noktasında tavsiyelerde bulundu.

Gül’ün öğrencilerle buluşması güzel temenni ve dileklerle sona erdi.


HABER: ELİF DUVAR

İPEK YOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz