İpek Yolu Haber Ajansı

VATAN SEVERLER PARTİSİ AZİZ TÜRK MİLLETİM.

VATAN SEVERLER PARTİSİ AZİZ TÜRK MİLLETİM.


Vatan Severler Partisi kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Basın açıklaması yaptı.

Şu ifadelere yer verdi.

Göçmenlerin ülkemize girmesine de asla olumlu bakmadığımız halde Devleti yönetenlerin iradesin de ülkemize kabul edilmişlerdir.

Bizler yıllar öncesinden ülkeyi yönetenleri uyarmamıza rağmen uygulamaya devam ettiler."

Bu süreç içinde aşırı imtiyazlar ayrıcalıklar verilerek ülkemiz de kanunsuz kuralsız adabsız olarak bir yaşam şeklini benimseyen göçmenler yaşadıkları ve yaşattıkları eylem tutum ve davranışlarıyla Aziz Türk Milletimizin dünyaya nam salmış misafir perverliğini suistimal ettiklerini açıkça görüyoruz ve göçmenlerin bu pervasız tutum ve davranışlarını asla onaylamıyoruz.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkan Yılmaz Gülümser den yönetim de ki değerli arkadaşlarımızdan seçmenlerimize kadar göçmenlerin en hızlı bir şekilde ülkemizden gitmesini istiyoruz.

Kayseri de ki yaşanan 5 yaşında ki çocuğa cinsel taciz ve tecavüz olayının duyulmasıyla yaşanan halkımızon tepkisiyle büyüyen en son durum karşısında ülkemiz genelinde ve yurt dışında önlenemez olaylara dönüşmesini asla istemiyoruz gerekli önlemlerin yetkililer tarafından alınmasını istiyoruz.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkan Yılmaz Gülümser olarak Türk bayrağımızın yakılmasını lanetliyoruz kınıyoruz olaylara karışanların hak ettikleri cezalarını almasını bekliyoruz.

BÜYÜK ÖNDERİMİZ ATATÜRK’ÜN KURDUĞU TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZİN EMRİNDEYİZ.

ÖNCELİĞİMİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZ.

VATAN SEVERLER PARTİSİ KURUCU LİDERİ GENEL BAŞKANI YILMAZ  GÜLÜMSER.

Vatan Severler Partisi Basın Danışmanı Sibel Demirdiş

İPEK YOLU HABER
MMUSTAFA DOĞAN

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz