İpek Yolu Haber Ajansı

Vefa Salman Kılıçdaroğlu’nun kapısında nöbette

Vefa Salman Kılıçdaroğlu’nun kapısında nöbette

Yalova belediyesinden yolsuzluk iddiasıyla görevden uzaklaştırılan başkan Vefa Salman mahkeme kararı lehine çıkarsa görevine geri dönecek, Kılıçdaroğlu Yalova mitingi dahil bir çok platformda Cumhurbaşkanı olursa Salmanın göreve geri döneceğini söylemişti. Ancak Salman göreve dönmek yerine milletvekili olmak için CHP li milletvekillerine baskı yaparak seçimlerde aday olmak istediğini söylediği kulislerde konuşuluyor, Vefa Salman 16 Mart seçilmiş belediye başkanları için son başvuru tarihini kaçırmamak için Kılıçdaroğlunun sözünü çiğneyerek adaylık başvurusu için Ankara yollarını aşındırıyor.

Yine kulislerde konuşulan Salman hakkında can alıcı eleştiri ise Kılıçdaroğlu göreve döndüreceğini söz verdiği halde , cumhurbaşkanı adaylarının kazanamacağı çekincesi ile mi milletvekili olup dokunulmazlıktan yararlanmak istiyor şeklinde yorumlanıyor.

Öte yandan Kılıçdaroğlu ile görüşmek için Yalova’dan bir isim daha Ankara’da. Yalova ticaret ve sanayi odası başkanı Tahsin Becan birinci sıra vermeleri halinde odadan istifa edip milletvekilliği için çalışmalarına başlayacak

KAYNAK

ÖZGÜR YILDIZ



İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOGAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz