İpek Yolu Haber Ajansı

YILMADAN USANMADAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK.

YILMADAN USANMADAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK.

26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Gününde, uyuşturucu bağımlılarına kendini adayan hatta tüm uyuşturucu bağımlıların anneleri konumunda olan değerli ablamız Hayriye Kılıç’ın organize ettiği etkinliğe katıldık.
UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE FEDERASYONU (UMFED) olarak bu konuda her zaman kendilerine destek olacağımızı, uyuşturucu ile mücadele konusunda elimizden gelen herşeyi yapacağımızı bildirdik.
Ne yazık ki ülkemizin kanayan yarasına merhem olacak desteği hiç bir yetkiliden ve halk’tan alamadık. Şunuda gördük ki bir sokak hayvanına bir işkence bir eziyet haberi alsak hep birlikte ayağa kalkıyoruz,kalmalıyızda.Ama burada insan söz konusu olunca o desteği vermiyoruz. Her gün uyuşturucuya onlarca kurban veriyoruz ama buna her zaman sessiz kalıyoruz. Sokak hayvanlarına verilen değer bağımlı kardeşlerimize verilmiyor, toplumdan itiliyor kakılıyor. Bizler için ne sokak hayvanları nede bağımlılar değil tüm canlılar önemlidir, öylede olmalıdır. Tüm canlılar yaşamayı haketmektedirler. Biz halkımızdan sokak hayvanlarına verilen değeri bağımlılar a da vermelerini istiyoruz. Unutmayalım ki her sağlam bir birey nasıl bir özürlü adayı ise, her insan aynı zamanda bağımlı adayıdır.
26 Haziran Dünya uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Gününde katıldığımız bu bu etkinliğe bir çok dernek ve sivil toplum örgütlerini ve bazı yetkili mercileride davet ettik. Üzülerek söylüyorum bizlere sadece Kiracılar dayanışma platformu Başkanı Cengiz Kul ve eşi Seda Kul katılım ve destek sağladılar. Kendilerine buradan canı gönülden teşekkür ediyorum.
Hemen hemen her ailenin mutlaka bir yakınında uyuşturucuya bulaşmış bir birey vardır. Uyuşturucu müptelası etrafımızı öyle sarmışki, her gün bu illetten dolayı bir çok gencimiz, yetişkinlerimiz ve çocukllarımız ölmektedir. Daha iki gün önce Antalyada bağımlı bir gencimiz bankta ölü bulunmuştur. Artık çocuklar ölmesin, gençler ölmesin, yuvalar dağılmasın.
UMFED olarak Farkındalık yaparak, eğiterek, öğreterek bir tek bireyimizi kurtarabilirsek ne mutlu bize diye çıktığımız bu yolda sonuna kadar uyuşturucu ile mücadele savaşacağız, savaşacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Tüm halkımızın Tüm insanlığın desteklerini bekliyoruz. Bizimle olun, ne kadar çok olursak o kadar büyük başarılara imza atarız. Ülke genelinde 81 il ve İlçeler de örgütleniyoruz. Kurulumları yapılmayan il ve ilçeler için bizimle beraber yürüyecek yoldaşlara, gönüldaşlara ihtiyacımız vardır. Haydi hep birlikte bu gençliği bu nesili koruyalım,kollayalım kısacası mücadele edelim.
Uyuşturucu ya verilen her genç kaybedilen bir Vatan demektir. Bağımlılığı önlemek tedavi etmekten daha kolaydır #Uyuşturucu ile mücadele de kararlıyız. Maddeye değil hayata bağlanın. UMFED
Recep ÇAVUŞ
UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE FEDERASYONU ANTALYA İL BAŞKANI (Genel Başkan Yardımcısı)


ipek yolu haber
mmustafa doğan

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz