logo
Yükleniyor...
logo
add image
İpek Yolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Duysak, 1 Mayıs İşçi ve Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İpek Yolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Duysak, 1 Mayıs İşçi ve Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


30 Nisan 2026 06:51    KUTLAMA    457 okunma

 

 

Emek ve alın terinin, toplumların gelişmesinde en temel değerlerden biri olduğunu vurgulayan Duysak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Üreten, çalışan, alın teriyle hayatın her alanına değer katan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi ve Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Emeğin kutsallığına inanan bir anlayışla; adil, güvenli ve huzurlu çalışma koşullarının hâkim olduğu bir gelecek hepimizin ortak temennisidir.

 

Toplumsal refahın artması, emeğe verilen değerle doğru orantılıdır. Bu vesileyle, gece gündüz demeden çalışan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimize sağlık, huzur ve başarı diliyor; emek mücadelesinde hayatını kaybeden tüm emekçileri rahmetle anıyorum.”

 

Ali Duysak, emek ve dayanışma ruhunun güçlenmesinin, daha adil bir toplum inşa etmenin temel taşı olduğuna dikkat çekti.



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
BU MEMLEKET BU KADAR MI SAHİPSİZ?
Atiye Danış
Adaletin Vicdanı
AYFER KILIÇ
SENİ ÇAGIRDIM
Ayfer Turan
YAŞAM
DİLEM YASAK
ÇOÇUKLUĞUMU ÖZLÜYORUM
Emel Topal
17 AĞUSTOS DEPREMİ
FERDA NAYMAN
Aşkın Zaferini Yazsam
Murat OKUDUCU
Koşulsuz Sevgi ; Allah'ın Kapısı...
Neval Kütük
ÖFKE FARKINDALIĞI
RAMAZAN GÜÇLÜ
NE OLACAK BU DÜNYANIN HALİ
alt alan
alt alan
Yukarı