logo
Yükleniyor...
logo
add image
İŞ İNSANI A. KADİR BADEMOĞLU’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

İŞ İNSANI A. KADİR BADEMOĞLU’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI


22 Nisan 2026 19:28    KUTLAMA    312 okunma

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletimizin bağımsızlık yolunda attığı en önemli adımlardan biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümüdür. Bu anlamlı gün, aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmiş, dünyada eşi benzeri olmayan özel bir bayramdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara duyduğu güven ve verdiği değer, bizlere büyük bir sorumluluk yüklemektedir. Çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olması, onların eğitimli, bilinçli ve güçlü bireyler olarak yetişmesi hepimizin ortak görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız olmak üzere, tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu yarınlar diliyorum.



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
KIŞ KAPIDA, VATANDAŞ PERİŞAN! KÖMÜR ATEŞ PAHASI, CEPLER BOMBOŞ!
ALİ İHSAN ATEŞ
İKİ DEVLET, TEK MİLLET… BİR GÖNÜL, BİR TÜRK DÜNYASI!
Atiye Danış
GİTTİLER, GİDİYORLAR, GİDECEKLER
AYFER KILIÇ
SENSİZ OLMUYOR
Ayfer Turan
VİCDAN
Emel Topal
BİL Kİ SENİ SEVECEĞİM
Murat OKUDUCU
Şikayet Etmeden Sevmek...
Neval Kütük
HAYATI ÖZGÜRCE KUTLA!
Tandoğu Yazıcı
YUNAN KATLİAMINI UNUTTUK SANILMASIN
Z. Abidin Toprak
ÖLÜ İNTERNET TEORİSİ
alt alan
alt alan
Yukarı