logo
Yükleniyor...
logo
add image
NUR OTO PLAZA İŞLETME SAHİBİ İŞ İNSANI NURİ UZUN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

NUR OTO PLAZA İŞLETME SAHİBİ İŞ İNSANI NURİ UZUN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


19 Mart 2026 02:42    KUTLAMA    472 okunma

NUR OTO PLAZA İşletme Sahibi İş İnsanı Nuri Uzun, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Uzun, mesajında Ramazan ayının birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirterek bayramların toplumda kardeşlik bağlarını daha da kuvvetlendiren özel günler olduğunu ifade etti.

Nuri Uzun mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; kırgınlıkların unutulduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel şekilde yaşandığı müstesna günlerdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli hemşehrilerimiz olmak üzere, müşterilerimizin, dostlarımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; bayramın ülkemize sağlık, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

 

Nuri Uzun

NUR OTO PLAZA İşletme Sahibi



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
KIŞ KAPIDA, VATANDAŞ PERİŞAN! KÖMÜR ATEŞ PAHASI, CEPLER BOMBOŞ!
ALİ İHSAN ATEŞ
İKİ DEVLET, TEK MİLLET… BİR GÖNÜL, BİR TÜRK DÜNYASI!
Atiye Danış
GİTTİLER, GİDİYORLAR, GİDECEKLER
AYFER KILIÇ
SENSİZ OLMUYOR
Ayfer Turan
VİCDAN
Emel Topal
BİL Kİ SENİ SEVECEĞİM
Murat OKUDUCU
Şikayet Etmeden Sevmek...
Neval Kütük
HAYATI ÖZGÜRCE KUTLA!
Tandoğu Yazıcı
YUNAN KATLİAMINI UNUTTUK SANILMASIN
Z. Abidin Toprak
ÖLÜ İNTERNET TEORİSİ
alt alan
alt alan
Yukarı